Νίκη - πρόκριση απόψε!

Την Καλλονή υποδέχεται στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της ρεβάνς του 2-1 με το οποίο ο Δικέφαλος ηττήθηκε πριν μια βδομάδα στη Μυτιλήνη...
Νίκη - πρόκριση απόψε!

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ TV, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας. 

Ο Τούντορ δεν υπολογίζει για σήμερα τους Γλύκο, Ροντρίγκες, Κωνσταντινίδη, Κόστα (τραυματίες) και τους Μαλεζά - Κάτσε - Όλσεν που κόπηκαν από την 18μελή αποστολή! Σε αυτήν συμπεριέλαβε τους: Μελίσσα, Σιαμπάνη, Βίτορ, Τζαβέλλα, Λέοβατς, Σκόνδρα, Κίτσιου, Τζιόλη, Χαρίση, Γκολάσα, Τσίμιροτ, Πέλκα, Μακ,Δημητριάδης, Μυστακίδη, Ζάιρο, Αθανασιάδη και Μπερμπάτοφ.

Η σημασία του αγώνα είναι πολύ μεγάλη και ο ΠΑΟΚ καλείται να πάρει την πρόκριση παρουσιάζοντας εικόνα του κυριακάτικου αγώνα του με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αυτήν που είδαμε στο προηγούμενο ματς στη Μυτιλήνη! Όλοι γύρω από την ομάδα διατυμπανίζουν πως το κύπελλο είναι στόχος για φέτος και αυτό θα πρέπει να αποδειχτεί και στην πράξη!

Ο Κροάτης τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με 4-2-3-1, έχοντας τον Μελίσσα κάτω από τα δοκάρια, Λέοβατς - Τζαβέλλα - Βίτορ - Κίτσιου στην άμυνα, Τσίμιροτ - Χαρίση αμυντικά χαφ, Μακ - Πέλκα - Ζάιρο στη μεσάια γραμμή και στην επίθεση τον Αθανασιάδη. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Τζιόλης.   

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Νίκος Καραγεωργίου έφερε στη Θεσσαλονίκη τους: Χογκ, Δαύκο, Τσαμπούρη, Σπυρόπουλο, Ούκα, Βαλιό, Αναστασιάδη, Ουνγιαλίδη, Μίκιτς, Καλτσά, Γιουκαρή, Χατζηδημητρίου, Λαμπράκη, Νομπρέγκα, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσο, Ξύδας, Κάρλσον, Ελλακόπουλο, Γουερέ, Μάρκοβιτς, Γκόλια. 

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Κομίνης με βοηθούς τους Χασάν (Ξάνθης) και Σίπκας (Πέλλας). Χρέη τέταρτου διαιτητή θα έχει ο Θάνος (Γρεβενών)

Διαβάστε ακόμη...