Χωρίς ίχνος ντροπής!!!

Αυτό που συμβαίνει στα ματς του γάβρου, απλά δεν υπάρχει πουθενά, είναι πάρα πολύ δύσκολο να περιγραφεί με λόγια!
Χωρίς ίχνος ντροπής!!!

Ο διαιτητής Παπαδόπουλος (της ΕΠΣ Μακεδονίας παρακαλώ) έδωσε στον γάβρο -στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Φωστήρα- ένα πέναλτι που δεν θα το έδινε ούτε το παιδοβούβαλο! Σε μια φάση σαν την οποία γίνονται δεκάδες στα γήπεδα, σε μια φάση που οι παίκτες του θρήνου δεν ζήτησαν τίποτε, αυτός εφηύρε ένα απίστευτο πέναλτι, με το οποίο ο γάβρος άνοιξε το σκορ!!! Μέχρι και ο εκφωνητής του συνδρομητικού το χαρακτήρισε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!  

Λίγο νωρίτερα ο καλός στρατιώτης Δημητρόπουλος δεν έδωσε στο ματς της Κέρκυρας ένα πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, δείχνοντας πως το σύστημα ζει και βασιλεύει! Περιμένουμε τον κυρ Σάββα να βγει αύριο με τα πρωτοσέλιδα των αντικειμενικών φυλλάδων της ομάδας του δημοσίου και να υπερασπιστεί την απόφαση του Παπαδόπουλου, λέγοντας πως όλος ο τύπος δικαιώνει την απόφαση του Παπαδόπουλου! Τόσο τον κόβει... 

Ζούμε στη χώρα του παράλογου και του "κατευθυνόμενου", κάτι που αποδεικνύεται ακόμη και σε ματς Φωστήρα - γάβρου. Ακόμη και εκεί χρειάζονται τα δεκανίκια του κορακιού για να κερδίσουν!  

Διαβάστε ακόμη...