Κωδικός: "Η 5η κούπα της ιστορίας μας"

Την ευκαιρία να σηκώσει την 5η κούπα της ιστορίας του έχει απόωε το βράδυ ο Δικέφαλος στο ΟΑΚΑ. Τελευταίο εμπόδιο ο Παναθηναϊκός...
Κωδικός: "Η 5η κούπα της ιστορίας μας"

Ο μεγάλος αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Ote tv, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας.

Θα υπάρχει pregame με ζωντανές συνδέσεις από τον χώρο πέριξ του ΟΑΚΑ, video και photos από την ογκοδέστατη παρουσία χιλιάδων ΠΑΟΚτσήδων στις εξέδρες του αθηναϊκού γηπέδου. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και όλοι δηλώνουν διψασμένοι για να φέρουν το κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό, όπου το μεσημέρι της Κυριακής αν όλα πάνε κατ' ευχή θα στηθεί ανεπανάληπτο πανηγύρι!

Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα στερηθεί στο σημερινό ματς την παρουσία των τιμωρημένων Κατσουράνη, Αθανασιάδη και Νάτχο (α ρε Μάνταλε την έκανες τη δουλειά σου!), καθώς και των Ολίσε, Κατσικά, Μαντούρο, Γεωργιάδη που αποκλείστηκαν από την 21μελή αποστολή.

Ο Γ.Χ. μιλώντας για το παιχνίδι μεταξύ των άλλων επεσήμανε: "Είμαστε μεγάλη ομάδα που στερείται τίτλους. Έχουμε έναν ισχυρό μεγαλομέτοχο και θέλουμε να πάρουμε το τρόπαιο για να νιώσει και αυτός ο άνθρωπος την χαρά της κατάκτησης του Κυπέλλου».

Σε αυτήν συμπεριέλαβε τους: Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Γιακουμή, Λίνο, Τζαβέλλα, Σπυρόπουλο, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νίνη, Μάρτενς, Λούκας, Στοχ, Πόζογλου, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Χούσεν, Κουλούρη.

Αναφορκά τώρα με το αρχικό σχήμα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις του, καθώς μεσοεπιθετικά υπάρχουν θέσεις που παίζονται. Ρισκάροντας μια πιθανή 11άδα βλέπουμε τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, Σκόνδα, Ινσαουράλδε, Βίτορ, Τζαβέλλα στην άμυνα, στα χαφ Κίτσιου Λάζαρ και Κάτσε και στην επίθεση Στοχ, Σαλπιγγίδης και Λούκας.

Αν προτιμηθεί το 4-2-3-1, Κάτσε και Λάζαρ θα παίξουν αμυντικά χαφ, Στοχ, Νίνης (ή Βούκιτς), Λούκας στη μεσαία γραμμή και μοναδικός καθαρός επιθετικός ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Όσον αφορά τον αντίπαλο που φέτος έκανε μια ανέλπιστα καλή χρονιά για αυτόν, ο Αναστασίου πήρε στην αποστολή τους: Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Διαβάστε ακόμη...