Ανακοίνωση για τη μετακίνηση στο ΟΑΚΑ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για τις λεπτομέρειες της μετακίνησής τους στην Αθήνα για τον τελικό Κυπέλλου (Σάββατο 26.04.2014, ΟΑΚΑ).
Ανακοίνωση για τη μετακίνηση στο ΟΑΚΑ

Το αρχικό ραντεβού των λεωφορείων που συμμετέχουν στην εκδρομή της ΠΑΕ είναι προγραμματισμένο για τις 22:30 το βράδυ της Παρασκευής (25.04) στην οδό 26ης Οκτωβρίου. Από εκεί η πορεία θα ξεκινήσει για τα διόδια των Μαλγάρων όπου θα ενωθεί με τα λεωφορεία όλων των συνδέσμων. Το κομβόι των πούλμαν πρόκειται να αναχωρήσει από τα Μάλγαρα για την Αθήνα στις 02:00 τα ξημερώματα Σαββάτου (26.04) με συνοδεία της Αστυνομίας.

Για τη διαδρομή προς την Αθήνα έχουν προγραμματιστεί δύο στάσεις. Η πρώτη μετά τη Λάρισα και η δεύτερη σε έκταση κοντά στις Θερμοπύλες. Επισημαίνεται πως στους συγκεκριμένους χώρους δεν θα υπάρχει κάποιος χώρος εστίασης για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Η πομπή των λεωφορείων αναμένεται να έχει φτάσει στα διόδια των Αφιδνών στις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (26.04) οπότε και θα ξεκινήσει η σταδιακή αναχώρηση για το Ολυμπιακό Στάδιο.  Τα πούλμαν πρόκειται να περιμένουν στο συγκεκριμένο σημείο και θα αναχωρούν ανά 20 με αστυνομική συνοδεία μέχρι και τη στιγμή που θα φτάσουν στο ΟΑΚΑ.

Στην πομπή των λεωφορείων από τα διόδια των Αφιδνών προς το ΟΑΚΑ δεν θα μπορέσουν να ενταχθούν τυχόν μεμονωμένα αυτοκίνητα ή μίνι βαν με φιλάθλους του ΠΑΟΚ αφού η Αστυνομία αρνείται να κάνει δεκτό το σχετικό αίτημα της ΠΑΕ και να παρέχει ασφάλεια, συνοδεία και θέσεις στάθμευσης στους μεμονωμένους οπαδούς της ομάδας.

Η Αστυνομία, επίσης, παρά τις επισταμένες προσπάθειες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αρνήθηκε να διαφοροποιήσει την απόφασή της για απαγόρευση της συγκέντρωσης στο κέντρο της Αθήνας και οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων του ΠΑΟΚ προς το ΟΑΚΑ.

Ως εκ τούτου με δεδομένη την υψηλή επικινδυνότητα και την απροθυμία της Αστυνομίας για την προσπάθεια εξεύρεσης της καλύτερης λύσης προκειμένου να υπάρξει ομαλή μετάβαση των μεμονωμένων οπαδών στο γήπεδο, ΠΑΕ προτρέπει τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που έχουν επιλέξει να ταξιδέψουν με δικά τους μέσα να προσεγγίσουν το γήπεδο χωρίς διακριτικά, χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η προσέγγιση των μεμονωμένων οπαδών στο ΟΑΚΑ είναι προγραμματισμένη να γίνει από την ανατολική είσοδο (ΟΑΣΑ), από την είσοδο της οδού Αγησιλάου (ΙΑΣΩ) και από την πεζογέφυρα της οδού Σπύρου Λούη.

Παρακαλούνται, επίσης, οι φίλοι του ΠΑΟΚ να μη φέρουν φωτοβολίδες, κροτίδες και λοιπά απαγορευμένα αντικείμενα, να μην επιχειρήσουν να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο με τη λήξη του αγώνα και να μη φέρουν πανό με προκλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

Οι θύρες θα ανοίξουν στις 16:00 και η είσοδος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ που θα καταλάβουν τις θύρες 11(τμήμα Β´), 13, 15, 17, 19, 21 (κάτω διάζωμα) και 12, 14, 16, 20, 22 (άνω διάζωμα) θα γίνεται από την είσοδο Π-12. Οι φίλαθλοι πρέπει να φέρουν μαζί τους το εισιτήριο ΚΑΙ την αστυνομική τους ταυτότητα.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα αποχωρήσουν σταδιακά από το ΟΑΚΑ έπειτα από απόφαση της Αστυνομίας ανάλογα με το αποτέλεσμα του αγώνα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξακολουθεί να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια εξασφάλισης των καλύτερων δυνατών συνθηκών μετάβασης (και αποχώρησης) τόσο των οργανωμένων όσο και των μεμονωμένων φιλάθλων του συλλόγου στο ΟΑΚΑ, ακόμα κι αν απέναντί της βρίσκει αρχές δίχως διάθεση συνεργασίας.

Διαβάστε ακόμη...