Οι "εξυγιαντές" ... επιστήμονες!

Από θύτες ... θύματα προσπαθούν να παρουσιαστούν οι άνθρωποι του θρήνου, σύμφωνα με όσα διάβασα σε ιστοσελίδες το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής!
Οι "εξυγιαντές" ... επιστήμονες!

Στην αρχή σκέφτηκα μήπως έχω χάσει την αίσθηση του χρόνου και βρισκόμαστε στην ... Πρωταπριλιά! Διάβασα λοιπόν πως δεν δέχονται λέει να να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με άλλους προέδρους ή μεγαλομετόχους κάποιων ΠΑΕ, για να λύσουν τα υπάρχοντα προβλήματα του ποδοσφαίρου! Όχι βέβαια ότι θα λυνόταν, αλλά για τα μάτια του κόσμου να έδειχναν διάθεση συζήτησης... 

Οι άνθρωποι έχουν ξεκάθαρα στην καρακοσμάρα τους. Θαρρείς και πρώτη φορά στα χρονικά παρουσιάζεται το θέαμα με τους πυρσούς σε ελληνικό γήπεδο, θαρρείς και πρώτη φορά επιχειρείται οπαδική καζούρα! Πέρασαν περισσότερες από 48 ώρες και θυμούμενος τις χειρονομές και τις γκριμάτσες του Θεοδωρίδη η μόνη εξήγηση που μπορεί να σταθεί στα όσα έγιναν είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να παίξει το ματς. Έψαχνε πάτημα και το βρήκε...   

Και μοιραία ανέσυρα από τη μνήμη μου κάποια πράματα που γίνανε στο σπίτι τους, όχι πολύ μακριά χρονικά, το 2011 (υπάρχουν και νεότερα βέβαια, απλά αυτά βγήκαν πρόχειρα στην επιφάνεια).

Ήταν τότε που δίδασκαν και πάλι οπαδικό πολιτισμό, ήθος και ανωτερότητα. Αδιάψευστος μάρτυρας οι photos που ακολουθούν και οι οποίες τότε κάνανε τον γύρο του κόσμου, αλλά των αυτί των παιδοβούβαλων δεν ίδρωσε καθόλου...

{gallery}2014/Antipaloi/Karaiskaki{/gallery}

... το σκηνικό και σε κινούμενη εικόνα:

Mε τα ίδια πρόσωπα να κρατάνε και τότε τα ηνία της κόκκινης ΠΑΕ, με τα ίδια πρόσωπα να έχουν ρόλο αντιπροέδρου και υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το θράσος τους έχει ξεπεράσει τα όρια, οι συνεχείς προκλήσεις της ομάδας του ελληνικού δημοσίου που το μόνο που κάνει είναι να πουλάει σανό στους οπαδούς της και ατέλειωτη τρέλα σε εμάς τους υπόλοιπους, τελειωμό δεν έχει. Μοιάζει πραγματικά απίστευτο να διαβάζεις κάθε τόσο και λιγάκι τον κάθε απίθανο ή μη, να κλαίγεται στα sites, στις εφημερίδες, στα ραδιόφωνα, στα κανάλια και σε κάθε είδους μέσο ενημέρωσης, προσπαθώντας να καλύψει την ποδοσφαιρική ανεπάρκεια της ομάδας του στο ματς Κυπέλλου της Μ. Τετάρτης, πίσω από το "κλίμα τρομοκρατίας" που βίωσε ή φαντάστηκε πως υπήρξε στη Θεσσαλονίκη.

Για τα καμώματα του θρήνου, μπορούν να γραφτούν βιβλία (χωρίς υπερβολή). Τόσο σε συμπεριφορές οπαδών όσο και σε βαρύγδουπες δηλώσεις υψηλόβαθμων στελεχών του που κατά καιρούς απολαύσαμε μετά από σκηνικά βίας.

Η προπαγάνδα όμως αυτή τη φορά έχει απλωθεί σε τεράστιο βαθμό, πρωτόγνωρο για τα ποδοσφαιρικά χρονικά του τόπου και ο μοναδικός τους στόχος είναι να πληγεί ο ΠΑΟΚ! Έχουν παραμερίσει την έχθρα με τον "αιώνιο αντίπαλο" και βάλουν μόνον εναντίον μας! 

Τους πόνεσε πάρα πολύ, προσπαθούν, βάζοντας λυτούς και δεμένους, να το ανταποδώσουν ... εξωαγωνιστικά! Δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτε ότι την καλύτερη χρονιά τους στην Ευρώπη, δέχθηκαν δύο ήττες στην Τούμπα σε διάστημα σχεδόν ενός μήνα, με τη δεύτερη μάλιστα να συνδυάζεται με αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους...

Διαβάστε ακόμη...