Πρόκριση στο καμίνι της Τούμπας!

Η μεγάλη μέρα που όλοι περιμέναμε έφτασε! Απόψε στις 8:00 μ.μ. ο Δικέφαλος υποδέχεται στην Τούμπα τον γάβρο, στη ρεβάνς του πρώτου ημιτελικού που έγινε πριν 15 μέρες στο Καραϊσάκη...
Πρόκριση στο καμίνι της Τούμπας!

Ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη - πρόκριση, επί του μισητού αντιπάλου, ώστε να φωνάξει παρών στον τελικό της 26ης Απριλίου που θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Στην προσπάθειά του αυτή θα έχει την συμπαράσταση 30.000 οπαδών του που θα βρεθούν στο καμίνι της Τούμπας και θα "τον σπρώξουν" προς την πρόκριση. Εισιτήριο για το παιχνίδι δεν υπάρχει ούτε για δείγμα, καθώς έφτασαν μόνο 7 ώρες για να εξαντληθούν τα μαγικά χαρτάκια από τα εκδοτήρια και μέσω διαδικτύου.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει στη διάθεσή του τους πλέον ετοιμοπόλεμους παίκτες του ρόστερ, οι περισσότεροι από τους οποίους πήραν ανάσες την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, μη συμμετέχοντας στην εκτός έδρας αναμέτρηση στη Λεβαδειά.

Η 18μελή αποστολή αποτελείται από τους: Γλύκο, Γιακουμή, Λίνο, Τζαβέλλα, Κατσουράνη, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Κουλούρη.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν οι:  Γλύκος κάτω από τα δοκάρια, Ινσαουράλδε και Βίτορ στο κέντρο της άμυνας, Τζαβέλλας και Σκόνδρας πλάγιοι μπακ, Κάτσε και Κατσουράνης αμυντικοί μέσοι, Στοχ, Νάτχο και Σαλπιγγίδης στη μεσαία γραμμή και Αθανασιάδης στην κορυφή της επίθεσης.

Απαιτούμε οι παίκτες να βγάλουν πάθος ανάλογο με αυτό που θα επικρατεί στις κερκίδες και να πατήσουν στον αγωνιστικό χώρο την ομάδα του Μαρινάκη, του Θεοδωρίδη, του Μώραλη του Σαρρή, της ΚΕΔ, στέλνοντάς την εκτός τελικού.

Απαιτούμε από τον Μάνταλο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μην δούμε διαιτησία - τραγέλαφο, ανάλογη του πρώτου αγώνα...

Απαιτούμε από τον πατρινό βοηθό Σωτηρόπουλο, να βγάλει τις οπαδικές παρωπίδες και να υποδεικνύει σωστά τα οφ σάιτ, γιατί η Τούμπα δεν είναι ούτε Βέροια ούτε Καραϊσκάκη που οι γραμμές είναι ... τεθλασμένες ή καμπύλες... 

Η σημασία του σημερινού αγώνα είναι τεράστια, αλλά ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να προστατέψει την ομάδα, να μην τσιμπήσει το "τυράκι" που θα ρίξουν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του Μίτσελ, σε μια προσπάθεια να σταθούν όρθιοι στο καμίνι. Ναι στην ηχητική βία από το 1' ως το 90', αλλά προσοχή από εκεί και πέρα γιατί απέναντί μας θα έχουμε έναν αντίπαλο που ξέρει να παίζει "πούστικα"!

Ο Μίτσελ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σάλιακας, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βαλντές, Βούρος (με έντονα γράμματα η πιθανή 11άδα)...

Θυμηθείτε την προϊστορία των αγώνων κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και γάβρο, ΕΔΩ

 

Διαβάστε ακόμη...