"Πολλά δε μου άρεσαν σήμερα..."

Ο Στέφενς στις δηλώσεις του για το ματς με τον Ηρακλή, τόνισε ότι πολλά δεν του άρεσαν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, όμως κρατάει από το ματς τη νίκη και τη συμμετοχή των Μαντούρο και Κάτσε.
"Πολλά δε μου άρεσαν σήμερα..."

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Μιλώντας για την αναμέτρηση σχολίασε: "Σε παιχνίδια όπως το σημερινό έχουμε περισσότερα να χάσουμε παρά να κερδίσουμε. Καταφέραμε να κερδίσουμε 1-0 και αυτό είναι σίγουρα το ένα κέρδος. Το άλλο είναι ότι βάλαμε στην ομάδα τον Μαντούρο έστω για 45 λεπτά καθώς και τον Κάτσε για 15 λεπτά. Νομίζω ότι αυτές οι δύο συμμετοχές είναι οι νίκες της αποψινής βραδιάς".

Σε ερώτηση αν είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας απάντησε: "Όχι. Πολλά δε μου άρεσαν σήμερα. Αλλά κερδίσαμε και αυτό είναι κάτι σίγουρα σημαντικό. Μην ξεχνάμε πως για τον αντίπαλο μπορεί να ήταν το παιχνίδι της χρονιάς, για εμάς όμως ήταν ένα παιχνίδι από τα πολλά που θα δώσουμε μέσα στη χρονιά".

Σχολιάζοντας ότι ο αντίπαλος είχε την κατοχή της μπάλας, ανέφερε: "Για μένα δεν ήταν και τόσο σημαντικό αυτό. Για μένα μετράει το πως παίζεις και αν κερδίζεις το ματς. Και εμείς σήμερα μπορέσαμε και φύγαμε νικητές από εδώ".

Όσο για την ατμόσφαιρα που συνάντησε σημείωσε: "Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο τους. Σε τέτοια ατμόσφαιρα πρέπει να ξέρεις πως θα παίξεις καλό ποδόσφαιρο και εμείς δεν το κάναμε αυτό σήμερα ..."

Για την παρουσία του Κάτσε στην 11άδα μετά από καιρό: "Ο Κάτσε ήταν για πολύ καιρό μέλος του ρόστερ μας. Αλλά είναι φανερό από το παιχνίδι του πως λείπει από την ομάδα πολύ καιρό".

Για τον Μαντούρο: "Το κέρδος ήταν ότι έπαιξε 45 λεπτά και δείχνει ότι δεν είναι μακριά από το να μπορέσει παίξει ολόκληρο 90λεπτο. Πάντως έχει ακόμα πολλά να κάνει για να φτάσει η απόδοσή του εκεί που θέλουμε".

Για τους Γλύκο και Χακόμπο υπογράμμισε: "Ο Γλκύκος είναι ένα μέλος της ομάδας και νομίζω πως είναι καλός τερματοφύλακας. Ο Χακόμπο έμεινε καιρό εκτός ομάδας γιατί έκανε κάτι που δε μπορούσα να το αποδεχτώ. Έκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος και για αυτό δεν είναι στις αποστολές. Ακόμα δεν έχει μετανιώσει γι' αυτό το λάθος και για αυτό δεν είναι μέσα. Αλλά νομίζω ότι δεν έχουμε προβλήματα στη θέση "1". Ο Γλύκος μπήκε στην ομάδα και τα πηγαίνει πολύ καλά"...

Διαβάστε ακόμη...