«Ήταν πολύ ωραία στιγμή ...»

Ο Στέλιος Πόζογλου, πραγματοποίησε σήμερα εναντίον της Αναγέννησης Καρδίτσας το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και μίλησε -μεταξύ των άλλων- και για αυτήν τη στιγμή.
«Ήταν πολύ ωραία στιγμή ...»

Διαβάστε τα όσα είπε:

«Ήταν πολύ ωραία στιγμή για εμένα, την ευχαριστήθηκα γιατί την περίμενα καιρό και δικαιώθηκα από τον προπονητή. Πιστεύω ότι θα την θυμάμαι για πολλά χρόνια, για όλη μου την ζωή».

Σχολιάζοντας το ότι βρέθηκε σε 1-2 φάσεις κοντά στο γκολ είπε: «Λίγο η πίεση, οι πολλές σκέψεις σε μια φάση, μπορούν να σε κάνουν να αστοχήσεις».

Όσο για τη διαφορά της Κ20 με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, υπογράμμισε: «Πρέπει να κάνεις σκληρή δουλειά, αλλά η διαφορά δεν είναι πολύ μεγάλη».

Σε ερώτηση αν ο Χουμπ Στέφενς τον είχε προετοιμάσει ότι θα παίξει, απάντησε: «Ήξερα ότι θα είμαι στην αποστολή, αλλά δεν ήξερα ότι θα παίξω. Δεν με είχε προετοιμάσει. Μου είπε να μπω και να παίξω όπως στην προπόνηση».

Τέλος ρωτήθηκε αν θα πάρει η Κ20 το πρωτάθλημα: «Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Είμαστε δεμένοι από τα προηγούμενα χρόνια. Θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και την νέα χρονιά».

Διαβάστε ακόμη...