Τα «νέα» πρόσωπα του ΠΑΟΚ

Οι υψηλές απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου καθιστούν επιτακτικό το rotation για την καλύτερη συντήρηση των ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Τα «νέα» πρόσωπα του ΠΑΟΚ

Στον σημερινό πρώτο αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Χουμπ Στέφενς επέλεξε να αφήσει εκτός τους παίκτες που έχουν... καταπονηθεί περισσότερο ως τώρα από τα συνεχόμενα παιχνίδια και να πραγματοποιήσει αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ετσι, το «βάρος» για την πραγματοποίηση του πρώτου βήματος πρόκρισης πάει σε ποδοσφαιριστές που ως τώρα έχουν παίξει λίγο ή καθόλου. Ας δούμε τα... νέα πρόσωπα του αγώνα.

Ο Πάμπλο Γκαρσία φυσικά και δεν μπορεί να θεωρείται καινούριος, ωστόσο η πιθανή επανεμφάνισή του με την ασπρόμαυρη φανέλα μετά τις 23 Φεβρουαρίου, όταν και αγωνίστηκε για 65' εναντίον της Κέρκυρας αποτελεί αναμφισβήτητα το πιο αξιοσημείωτο στοιχείο της σημερινής βραδιάς...

Ο Παναγιώτης Γλύκος αγωνίστηκε πέρυσι σε 23 ματς ως βασικός και έφτασε μέχρι την κλήση του στην Εθνική ομάδα. Ασφαλώς η επανεμφάνισή του αναμένεται με ενδιαφέρον... Μα ακόμη και ο Αστέριος Γιακουμής ψάχνει την ευκαιρία του, καθώς πέρυσι αγωνίστηκε σε ένα μόλις αγώνα (και πάλι Κυπέλλου, εναντίον του Αιγινιακού).

Ο Γιώργος Κατσικάς αγωνίστηκε 22 ματς πέρυσι, πριν τραυματιστεί και χάσει τη μόνιμη θέση του στην ενδεκάδα. Και εκείνος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο απόψε...

Ο Φάνης Τζανδάρης επέστρεψε το καλοκαίρι μετά από μια σεζόν ως δανεικός στην Αναγέννηση Επανομής. Κέρδισε τις εντυπώσεις με την προσπάθειά του και την απόδοσή του στα φιλικά και παρέμεινε στο ρόστερ. Σήμερα αναμένεται να έχει την πρώτη του ευκαιρία να παρουσιαστεί στο κοινό της Τούμπας σε επίσημο ματς.

Οι Χρήστος Κιόσε, Στέλιος Πόζογλου, Βασίλης Παπαδόπουλος είναι οι εκπρόσωποι της «νουβέλ βαγκ» στον σημερινό αγώνα. Οι προερχόμενοι από τα τμήματα υποδομής ποδοσφαιριστές περιμένουν υπομονετικά το νεύμα του Χουμπ Στέφενς για να πατήσουν τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Αν σε όλους τους παραπάνω προσθέσουμε τους: Κωνσταντινίδη, που έχει μπει φέτος μια φορά ως αλλαγή, τον Λόρενς που προέρχεται από τραυματισμό και σχετικά μεγάλη απουσία, τον Ολίσε, που δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί φέτος και τον Νέτσιντ που έχει περιοριστεί σε ολιγόλεπτες συμμετοχές, αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα ότι σήμερα στην Τούμπα πολλοί έχουν να αποδείξουν πολλά... Κι αυτό είναι μια καλή αρχή για να μην υποτιμηθεί ο αξιόμαχος αντίπαλος.

Διαβάστε ακόμη...