Με Καρδίτσα στο κύπελλο ο ΠΑΟΚ!

Έγινε γνωστός σήμερα ο αντίπαλος του  ΠΑΟΚ στη β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και αυτός ακούει στο όνομα Αναγέννηση Καρδίτσας ...
Με Καρδίτσα στο κύπελλο ο ΠΑΟΚ!

Η ομάδα της Καρδίτσας σε ματς που έγινε σήμερα (15/9) στη θεσσαλική πόλη για την α' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, έπαιξε με την Καβάλα και επικράτησε με 3-2 χάρη σε γκολ των Μπουσινάκη (28'), Χλωρού (38') και Χατζηρίζου (84'). Έτσι πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια τον ΠΑΟΚ. Η Καβάλα είχε μειώσει στο 48' με τον Καπνίδη και είχε ισοφαρίσει 4 λεπτά αργότερα με τον Αλεξίου.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο ΠΑΟΚ θα βρει στο δρόμο του την Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς στον α' γύρο του 1982-83 (15/12/1982) σε μονό παιχνίδι στην Τούμπα, ΠΑΟΚ - Αναγέννηση Καρδίτσας 7-0.

Η Καρδίτσα ήταν τότε ομάδα Γ' εθνικής. Τα γκολ: 5' Τρίμχολντ, 11' Γεωργόπουλος, 24' Ψαρράς, 73' Βασιλάκος, 75' Γκουερίνο, 77' Δαμανάκης, 82' Γκουερίνο.

Η Αναγέννηση αγωνίζεται στο Βόρειο Όμιλο της Football League με προπονητή τον Σάκη Θεοδοσιάδη και μερικούς έμπειρους ποδοσφαιριστές, όπως ο Γιάννης Χλωρός, με θητεία επί χρόνια στη Superleague.

Διαβάστε ακόμη...