"Μετράει η ουσία και η πρόκριση"

O Liam Lawrence μίλησε για τον αγώνα της Λιβαδειάς και την πρόκριση στην επόμενη φάση τονίζοντας πως τον ΠΑΟΚ δεν τον ενδιαφέρει ο αντίπαλος αρκεί η ομάδα να είναι καλά.
"Μετράει η ουσία και η πρόκριση"

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Δεν κάναμε κανένα φανταστικό ματς, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όμως ξέραμε τι θέλαμε πριν από την έναρξη του αγώνα και πώς έπρεπε να αγωνιστούμε για να το πετύχουμε.

Σίγουρα δεν ήταν κατι όμορφο αυτό που παρουσίασαν και οι δύο ομάδες και αναφέρομαι κυρίως στο κομμάτι του θεάματος, θα επαναλάβω πως δεν κάναμε καμία σούπερ εμφάνιση, αλλά αυτό που μετράει είναι η ουσία και η πρόκριση τους τέσσερις.

Είμαστε όλοι χαρούμενοι που προκριθήκαμε στην επόμενη φάση. Ηταν πολύ σημανιικό το γεγονός ότι κερδίσαμε στο πρώτο παιχνίδι της Τούμπας και από εκεί μπήκαν οι βάσεις για την πρόκριση".

Για το αν επηρεάστηκε η απόδοση του "Δικεφάλου" από τα συνεχόμενα παιχνίδια: "Είναι ένα σερί αγώνων στο οποίο έπρεπε να ανταποκριθούμε.

Η ομάδα, σιγά - σιγά βρίσκει ρυθμό. Βλέπω ότι η ομάδα είναι πιο σταθερή και ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια. Γενικά είμαι ικανοποιημένος από την πρόοδο που κάνουμε".

Για το αν προτιμά τον Πλατανιά ή την Τρίπολη στα ημιτελικά: "Δεν ξέρω. θα δούμε, δεν έχω κάποια προτίμηση. Εμείς να είμαστε καλά".

Για την εικόνα του γηπέδου: "Είναι ένα πολύ διαφορετικό γήπεδο από αυτά που έχω παίξει, σίγουρα ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία".

Διαβάστε ακόμη...