"Χαίρομαι για την αναγνώριση!"

Ο Λίνο μετά το τέλος τoυ αγώνα στη Λιβαδειά, αναφέρθηκε στη σημερινή παρουσία του ΠΑΟΚ, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο του Δικεφάλου που αναγνωρίζει τη δουλειά του στο γήπεδο!
"Χαίρομαι για την αναγνώριση!"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά μιλώντας για το παιχνίδι είπε: "Στον πρώτο αγώνα στην Τούμπα πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Σήμερα το παιχνίδι δεν ήταν και τόσο καλό. Δεν μπορέσαμε να τρέξουμε τόσο πολύ και αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Ήταν σίγουρα ένα σημαντικό ματς για μας και γνωρίζαμε πως με το μηδέν μπορούσαμε να πάρουμε την πρόκριση"...

Και συνέχισε: "Σε κάποια παιχνίδια όπως το σημερινό, πρέπει να παίζεις με εξυπνάδα. Όταν όμως παίζουμε στην έδρα μας πρέπει να κερδίζουμε συνέχεια. Περνάμε μία περίοδο κούρασης, αλλά έχουμε καλή επικοινωνία με τους προπονητής και αυτό λειτουργεί θετικά".

Τέλος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι και πάλι το όνομά του έγινε σύνθημα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος επειδή βλέπω ότι αναγνωρίζεται η δουλειά μου από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο γι' αυτούς. Τους ευχαριστώ που φωνάζουν το όνομά μου! Όλοι οι παίκτες το χρειάζονται αυτό, σαν επιβράβευση. Μακάρι στο τέλος να αναγνωριστεί όλη η δουλειά που έχουμε κάνει φέτος".

Διαβάστε ακόμη...