"Ευχαριστημένοι με την πρόκριση"

Ο Γιώργος Δώνης, στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του επαναληπτικού στη Λιβαδειά, μίλησε για την κακή εικόνα που είχε το σημερινό παιχνίδι τονίζοντας ότι έπαιξε ρόλο και το γεγονός των συνεχόμενων παιχνιδιών που είχε τις τελευταίες 10 μέρες ο Δικέφαλος σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.
"Ευχαριστημένοι με την πρόκριση"

Τα όσα είπε ο τεχνικός του Δικεφάλου:

"Θεωρώ πως έγινε ένα μέτριο παιχνίδι, με πολύ λίγες φάσεις. Πιθανόν να επηρέασε και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Εμείς, σε γενικές γραμμές, μπορώ να πω ότι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήμασταν αρκετά παθητικοί, δεν είχαμε τη ζωντάνια που έπρεπε ώστε να έχουμε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια μας και να μπορούμε να δημιουργούμε φάσεις. Νομίζω ότι αυτά τα συνεχόμενα παιχνίδια επηρέασαν και τους ποδοσφαιριστές και περισσότερο θα έλεγα το μυαλό μας, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι που έχουμε περάσει στα ημιτελικά και πλέον θα έλεγα ότι τέλος καλό, όλα καλά".

Για το αν επηρέασε στην ανάπτυξη το γεγονός ότι άλλαξε το σύστημα: "Φυσικά και επηρέασε την ανάπτυξη μας, γιατί οι παίκτες έχουν συνηθήσει σε έναν τρόπο παιχνιδιού από την προετοιμασία. Πολλές φορές υπάρχουν διαφορετικές, ανάλογα με τα πρόσωπα που θέλω να χρησιμοποιήσω και επειδή είχα αποφασίσει να χρησιμποιήσω τον Γκαρσία βασικό στο σημερινό παιχνίδι, προτίμησα να έχουμε δύο χαφ δίπλα του που να έχουν περισσότερα τρεξίματα".

Για το αν αυτό το σύστημα θα το ξαναδούμε και στην συνέχεια:  "Η ομάδα όσο προχωρά, πρέπει να είναι προετοιμασμένη για αρκετά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε ένα βασικό σχηματισμό, ο οποίος αυτός θα μας πηγαίνει και ειδικά δημιουργικά, αλλά μπορεί σε κάποια παιχνίδια να χρειαστεί να παίξουμε καθαρά και μόνο για το αποτέλεσμα, ή για ένα διάστημα μόνο μέσα στο παιχνίδι. Αυτό το κοιτάμε και στην προπόνηση, έτσι ώστε όταν θα γίνει σε κάποιο παιχνίδι, οι παίκτες να είναι προετοιμασμένοι για να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Για το ότι ο Λίνο σήμερα αγωνίστηκε  όλο το 90λεπτο και για τα πλάνα του στο παιχνίδι που έρχεται με τον Πλατανιά στα Χανιά: "Ο Καμαρά θα είναι καλά μέχρι το Σάββατο. Έχουμε τις συγκεκριμένες και γνωστές απουσίες (σ.σ. οι τιμωρημένοι Κατσουράνης, Λόρενς κι ο Γκαρσία που θα ξεκουραστεί). Ειδικά για την περίπτωση του Λίνο, του έκανε καλό που έπαιξε μόνο για 45' με τον Πανιώνιο. Δέν θεωρώ ότι σήμερα κουράστηκε ιδιαίτερα γιατί δεν είχε πολλά τρεξίματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πιστεύω ότι μέχρι το Σάββατο θα έχουμε μια πολύ δυνατή 11άδα, όπως την έχουμε συνηθήσει το τελευταίο διάστημα, για ένα σημαντικό παιχνίδι που θέλουμε να το κερδίσουμε για να τερματίσουμε 2οι στο πρωτάθλημα και να διεκδικησουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ".

Διαβάστε ακόμη...