Επικράτησε το φαβορί στο Βικελίδης ...

Η Καλλιθέα θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη διοργάνωση του Κυπέλλου, καθώς σήμερα (23/12) η αθηναϊκή ομάδα πέταξε έξω από το θεσμό τον συμπολίτη, παρά την ήττα της με 2-1 στο Βικελίδης.
Επικράτησε το φαβορί στο Βικελίδης ...

Οι φιλοξενούμενοι έχοντας υπέρ τους το 3-1 του πρώτου αγώνα δεν είχαν ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον 42 χρόνια άτιτλο σύλλογο της Θεσσαλονίκης και μάλιστα τα πράματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα γι' αυτούς όταν στο 57' ισοφάρισαν με τον Ντακόλ.

Παρά το γεγονός ότι από το 67΄έπαιζαν με 10 (έργο που είδαμε πολλάκις φέτος σε ματς του συμπολίτη), πήραν την πρόκριση και θα είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια ο ΠΑΟΚ για την 4η φάση του κυπέλλου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΠΟ, τα πρώτα παιχνίδια αυτής της φάσης θα γίνουν στις 9,10,16, και 17 Ιανουαρίου και οι επαναληπτικοί στις 23,24,30 και 31. Η ακριβής ημερομηνία των αγώνων του καθενός από τα ζευγάρια που προέκυψαν θα ανακονωθεί από την ομοσπονδία συντομα.

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα δικαιώθηκε απόλυτα ο Κώστας Σταφυλίδης, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά το ματς του ΠΑΟΚ με τον Αιγινιακό είχε πει: "Για να παίξουμε με τον Αρη, θα πρέπει να πρώτα να περάσει ο Άρης την Καλλιθέα στο ματς της Κυριακής. Ακόμη και αν συμβεί αυτό, πιστεύω πως ο Αρης δεν μπορεί να μας κοντράρει. Θα έχει πραγματικά γούστο να βρεθούμε αντίπαλοι". Μια δήλωση που ενόχλησε ιδιαίτερα τους παπαναστασιακούς, αλλά τελικά η αλήθεια πονάει!

Αναλυτικά τα παιχνίδια της επόμενης φάσης:

Καλλιθέα-ΠΑΟΚ
Λεβαδειακός-Κέρκυρα
Ολυμπιακός-Καβάλα
Παναθηναϊκός-Πλατανιάς
Βέροια-Ξάνθη
Απόλλων Σμύρνης-Πανθρακικός
ΠΑΣ Γιάννινα-Φωστήρας
Ολυμπιακός Β.-Αστέρας Τρίπολης

Διαβάστε ακόμη...