«Μπλόκα» στα Γιάννενα για τους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ.

Mε νύχια και με δόντια η ΕΛ.ΑΣ προσπαθεί να εμποδίσει την παρουσία μας στους "Ζωσιμάδες"
«Μπλόκα» στα Γιάννενα για τους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ.
Παρά το ότι οι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. -σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας  τελευταία- δεν έχουν δικαίωμα οργανωμένης προσέλευσης το απόγευμα στο γήπεδο «Ζωσιμάδες» για το αποψινό ματς Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΣ, ωστόσο όπως αναμενόταν εκατοντάδες φίλοι της ομάδας  μας βρίσκονται ήδη στην πόλη των Ιωαννίνων με μοναδικό σκοπό να παρακολουθήσουν την σημαντική αναμέτρηση.

Η αστυνομία από τη μεριά της οργανώνοντας πολλά μπλόκα από νωρίς προσπαθεί να κρατήσει τους οπαδούς του «Δικέφαλου του Βορρά» όσο πιο μακριά γίνεται από το γήπεδο.

Μάλιστα από το πρωί, υπήρχε μπλόκο στα Γρεβενά με αποτέλεσμα να αποτραπεί η προσέλευση πούλμαν φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ. προς τα Γιάννινα, όμως αυτό δεν εμπόδισε αρκετούς οπαδούς να φτάσουν στην πόλη με δικά  τους, ιδιωτικά  μέσα. Σύμγωνα με πληροφορίες που μας μετέφεραν τηλεφωνικά ΠΑΟΚτσήδες που κινούνται προς την πρωτεύουσα της Ηπείρου, η   αστυνομία σταματά όλα τα αυτοκίνητα με πινακίδες Βόρειας Ελλάδας  και καταγράφει τους αριθμούς και τα ονόματα των οδηγών. Άραγε σε τι θα βοηθήσει αυτό μόνο οι ίδιοι οι αστυνομικοί μπορούν να μας το πουν!!! Η ενέργεια αυτή θυμίζει άλλες εποχές,  κατά τις οποίες οι Έλληνες πολίτες απαγορευόταν να κυκλοφορούν χωρίς σχετική άδεια των αρχών!!!

Οι αστυνομικές αρχές της πόλης των Ιωαννίνων  δηλώνουν  ξεκάθαρα, πως ο αγώνας θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών και για αυτό έχουν κλειστή τη «Θύρα 7» του γηπέδου. Μάλιστα, δεν επιτρέπουν σε κανέναν φίλαθλο του Π.Α.Ο.Κ. που φέρει διακριτικά της ομάδας  να κυκλοφορεί γύρω από το γήπεδο.

Το μεγάλο θέμα που τίθεται βέβαια είναι, αν οι φίλαθλοι του «δικέφαλου», οι οποίοι δεν έχουν εισιτήριο, επιχειρήσουν να πλησιάσουν  στο γήπεδο μαζικά , η αστυνομία με ποιο τρόπο θα επιχειρήσει να τους εμποδίσει....Ελπίζουμε να μην έχουμε άσχημες εξελίξεις  το απόγευμα στους "Ζωσιμάδες" γιατί τότε τους ηθικούς αυτουργούς να μην τους ψάξουν μεταξύ των οπαδών αλλά κάπου αλλού!

Διαβάστε ακόμη...