Ώρα κυπέλλου

Σπουδαίο ματς στα Γιάννινα με τον Δικέφαλο να κυνηγάει την πρόκριση στους "4" του κυπέλλου
Ώρα κυπέλλου
Ένα σημαντικό παιχνίδι δώσει ο Π.Α.Ο.Κ. το απόγευμα της Τρίτης στην Ήπειρο με αντίπαλο τον επικίνδυνο ΠΑΣ  Γιάννινα. Ο "Δικέφαλος"   αφήνει για λίγο στην άκρη το πρωτάθλημα και στρέφει την προσοχή του  στον άλλο μεγάλο στόχο της σεζόν,  αυτόν του κυπέλλου.
Η ομάδα στοχεύει στη νίκη - πρόκριση που θα την φέρει από αύριο  στους "4" της διοργάνωσης  . Απλά να θυμίσουμε ότι σε περίπτωση ισοπαλίας θα υπάρξει και 2ο παιχνίδι στην Τούμπα χωρίς φυσικά να μετράει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.. Το ματς θα αρχίσει στις 5 μ.μ. και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον Alpha
Ο Φερνάντο Σάντος δεν υπολογίζει και σε αυτό το παιχνίδι τον Βλάνταν Ίβιτς που υποφέρει από ισχυαλγία,  ενώ αντίθετα ο Εντίνιο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή παρότι όπως τον είδαμε να υποφέρει στο Σαββατιάτικο ματς όλα έδειχναν ότι δεν είχε πολλές πιθανότητες συμμετοχής στην αποστολή. Στην αρχική ενδεκάδα πάντως θα αγωνιστεί ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στη θέση του σέντερ φορ, ενώ ο Σάντος δεν αναμένεται να κάνει άλλες αλλαγές σε σχήμα και πρόσωπα.

Η αποστολή αποτελείται από τους Χαλκιά, Κρέσιτς, Αραμπατζή, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Παπάζογλου, Φωτάκη, Κριστιάνο, Κοντρέρας, Εντίνιο, Γκαρσία, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός  όπως όλα δείχνουν έχει καταλήξει και στους 11 βασικούς. Αναμένεται  λοιπόν να χρησιμοποιήσει τους ίδιους παίκτες που έπαιξαν και απέναντι στον Ατρόμητο  με μια μόνο αλλαγή. Τη θέση του Εντίνιο αναμένεται να πάρει ο Μουσλίμοβιτς.

Αναφορικά με το σύστημα. ο "μηχανικός" θα ξεκινήσει κλασσικά με  4-2-3-1 . Έτσι θα  δούμε στην αρχική 11άδα τον Χαλκιά να υπερασπίζεται την εστία και τους Κοντρέρας, Μαλεζά να συνεργάζονται στο κέντρο της άμυνας. Στα πλάγια θα είναι οι Λίνο και και ο Αραμπατζής. Τα δυο αμυντικά χαφ θα είναι οι Γκαρσία και Βιτόλο ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μουσλίμοβιτς θα παίξουν από αριστερά προς τα δεξιά οι Σορλέν, Κριστιάνο και Βιεϊρίνια.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε ένα πολύ βαρύ γήπεδο που όπως είδαμε τελευταία  ο αγωνιστικός χώρος του δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση και αυτό πρέπει να προσεχτεί πάρα πολύ.

Όσον αφορά τον αντίπαλο όλη την προσοχή του στο πρωτάθλημα και στη σωτηρία της ομάδας από τον υποβιβασμό φαίνεται να έχει στρέψει ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκος Αναστόπουλος και γι΄ αυτό αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει όλους τους βασικούς παίκτες στον αυριανό αγώνα . Αυτό βέβαια δεν πρέπει να παραπλανήσει κανέναν μιας και οι νέοι παίκτες πάντα προσπαθούν να δείξουν πολλά στον προπονητή τους μέσα από τέτοια παιχνίδια

Ο προπονητής του ΠΑΣ άφησε εκτός αποστολής τους Ελευθερόπουλο, Σίσιτς, Μενδρινό, Βάντερσον, Μιχαλόπουλο, Βαγγελή, Σαϊτιώτη, Στάθη, Βαρτζιώτη και συμπεριέλαβε σ΄ αυτή τους Μπουχάν, Σενόνε, Καζναφέρη, Ρόβα, Βατσή, Παππά, Αράς, Μπακαγιόκο, Ντιμπαλά, Μαϊστόροβιτς, Ανδράλα, Ζαφειρόπουλο, Κανακούδη, Κοντογουλίδη, Κούσα, Κώτσιο, Ντάσιο, Τζάνη, Σικαλιά.

Τελος υπενθυμίζουμε  ότι με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. έκανε γνωστό ότι οριστικά δεν θα λάβει εισιτήρια για το παιχνίδι κυπέλλου αύριο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Και μην ξεχνάμε ότι η προθεσμία για αγορά μετοχών λήγει στις 12/2.

ΟΛΟΙ  ΣΤΗ ΜΑΡΦΙΝ  ΤΩΡΑ, γιατί οι μέρες που απομένουν είναι λίγες

Διαβάστε ακόμη...