Από λόγια ... χορτάσαμε!

Τις τελευταίες μέρες κουραστήκαμε πραγματικά να διαβάζουμε στον τύπο, γραπτό και ηλεκτρονικό, δηλώσεις παικτών της ομάδας που θεωρούσαν ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο ΠΑΟΚ είναι με το ένα πόδι στον τελικό...
Από λόγια ... χορτάσαμε!

Σκηνικό το οποίο ζήσαμε και πέρσι παραμονές του ημιτελικού με την ΑΕΚ. Τα παιχνίδια δεν κερδίζονται με δηλώσεις και ευχές. Κερδίζονται μέσα στο γήπεδο με ψυχή και πάθος. Και τα δύο απουσίαζαν τόσο στο ματς με την ΑΕΚ πέρυσι, όσο και χτες από την ομάδα.

Φαίνεται πως αυτά τα δύο στοιχεία εξαντλήθηκαν στις... δηλώσεις. Ο κόσμος κουράστηκε να ακούει και να διαβάζει τέτοια δημοσιεύματα.

Αν σκεφτούμε ότι ο  χτεσινός αποκλεισμός, ήρθε από μια ομάδα ομάδα η οποία σε καμιά περίπτωση δεν είχε καλύτερο  ρόστερ από τον ΠΑΟΚ, σε συνδυασμό με τον περσινό από την ΑΕΚ (του γερο-Δέλλα και του υπερήλικα Λυμπερόπουλου), σε παιχνίδι στο οποίο έπαιξαν και οι Βιεϊρίνια-Κοντρέρας-Βιτόλο, αποδεικνύει ότι η ομάδα σε τέτοια ματς είναι "λίγη" και φάντασμα του εαυτού της.

Σταματήστε λοιπόν τις δηλώσεις του τύπου "Μας αξίζει ένας τίτλος", "Θέλουμε το Κύπελλο", "Κύπελλο για τον κόσμο" και άλλα τέτοια και αποδείξτε το κάποια στιγμή. Ο κόσμος ξέρει το τι αξίζει αυτή η ομάδα. Δεν χρειάζεται να το αναφέρετε τόσο συνεχώς...

Υ.Γ. Γιατί δεν κάνατε δηλώσεις και μετά το τέλος του χτεσινού παιχνιδιού; Κάποιοι περίμεναν πώς και πώς! Τους απογοητεύσατε!

Διαβάστε ακόμη...