Μεγάλο παιχνίδι στην Τούμπα!

Σπουδαίο παιχνίδι απόψε το βράδυ στις 8:00 στην Τούμπα για το κύπελλο Ελλάδας, με τον ΠΑΟΚ να θέλει νίκη- πρόκριση επί της ΑΕΚ έχοντας τη συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών του.
Μεγάλο παιχνίδι στην Τούμπα!

Σπουδαίο παιχνίδι απόψε το βράδυ στις 8:00 στην Τούμπα για το κύπελλο Ελλάδας, με τον ΠΑΟΚ να θέλει νίκη- πρόκριση επί της ΑΕΚ έχοντας τη συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών του.

Η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Conn-x TV sport1, ενώ θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από το Paokmania Web Radio. Παράλληλα θα υπάρχει λεπτό προς λεπτό ενημέρωση στο live score της ιστοσελίδας μας.

Ο Λάσλο Μπόλονι εκτός του τραυματία Γεωργιάδη, του ανέτοιμου Παπάζογλου και του παροπλισμένου Χαλκιά, δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα και έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του.

Μετά την τελευταία προπόνηση που έγινε στην Τούμπα το απόγευμα της Τρίτης, στην οποία έδωσαν το παρόν και οπαδοί της ομάδας προτρέποντας τους παίκτες μας να πάρουν την πρόκριση, ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή στην οποία συμπεριέλαβε τους: Γλύκο, Kresic, Αθανασιάδη, Γιάννου, Μαλεζά, Μπαλάφα, Παναγιωτούδη, Σαλπιγγίδη, Σταφυλίδη, Φωτάκη, Cirillo, Etto, Garcia, Ivic, Lazar, Lino, Robert, Sznaucner.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου αναμένεται να ξεκινήσει με τους: Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, Έττο, Μαλεζά, Τσιρίλο, Σταφυλίδη στην άμυνα, Γκαρσία και Λαζάρ κόφτες, Σαλπιγγίδη, Φωτάκη (ή Ίβιτς) και Λίνο στη μεσαία γραμμή, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Το κλίμα στις τάξεις των οπαδών του "Δικεφάλου του Βορρά", έχει ηρεμήσει, με συνδέσμους να βγάζουν ενωτικές ανακοινώσεις και να προτρέπουν όσους βρεθούν στο ΝΑΟ να συμπαρασταθούν στην ομάδα όπως μόνο εμείς ξέρουμε αποφεύγοντας τη ρίψη αντικειμένων και βεγγαλικών.

Όσον αφορά την ΑΕΚ ο Κωστένογλου πήρε μαζί του στη Θεσσαλονίκη τους: Αραμπατζή, Μοσχονά, Καφέ, Κοντοέ, Μανωλά, Δέλλα, Κάλα Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμά, Μάκο, Καράμπελα, Αργυρίου, Βάργκας, Μπερνς, Γεωργέα, Λυμπερόπουλο, Κλωναρίδη.

Θυμηθείτε την προϊστορία στις αναμετρήσεις μας με την ΑΕΚ για το θεσμό του κυπέλλου ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...