Η πιο γρήγορη πρόκριση !

Toν Εθνικό Αστέρα αντιμετώπιζε σήμερα ο Δικέφαλος στο "χωράφι" της Καισαριανής και πήρε την πρόκριση στους "16" του κυπέλλου Ελλάδας, χωρίς κόπο, αφού το ματς διακόπηκε μόλις 14' από την έναρξή του...
Η πιο γρήγορη πρόκριση !

Toν Εθνικό Αστέρα αντιμετώπιζε σήμερα ο Δικέφαλος στο "χωράφι" της Καισαριανής και πήρε την πρόκριση στους "16" του κυπέλλου Ελλάδας, χωρίς κόπο, αφού το ματς διακόπηκε μόλις 14' από την έναρξή του...

Θυμηθείτε τι συνέβη στα 14 λεπτά που παίχτηκε ποδόσφαιρο!

Η σύνθεση τουΠΑΟΚ: Γλύκος, Μπαλάφας, Μαλεζάς, Έτο, Λίνο, Γκαρσία, Φωτάκης, Λάζαρ, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.

Στον πάγκο βείσκονται οι: Κρέσιτς, Ίβιτς, Κατσικάς, Παναγιωτούδης, Γιάννου, Σταφυλλίδης και  Γεωργιάδης. "Κόπηκε" από την αποστολή την τελευταία στιγμή ο Αποστολόπουλος

Η σύνθεση του Αστέρα: Γκούσεφ, Καρατζάς, Πασκούλεφ, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Χωριανόπουλος, Φατιόν, Νάστος, Μαστρογιάννης, Καούνος, Σκαρτσίλας.

Υπάρχουν οπαδοί του ΠΑΟΚ στις εξέδρες του γηπέδου και μάλιστα αυτή τη στιγμή είναι περισσότεροι από αυτούς των γηπεδούχων! Γκαρσία και Σαλπιγγίδης αποθεώθηκαν από τους φίλους του Δικεφάλου που βρίσκονται στην Καισαριανή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους στη σέντρα

4o λεπτό: Σουτ του Φωτάκη άουτ

7ο λεπτό: Και πάλι ο Φωτάκης σουτάρει έξω από την περιοχή, αλλά ο Γκούσεφ μπλοκάρει

Πιέζει ο ΠΑΟΚ, με τους γηπεδούχους να αμύνονται στο μισό γήπεδο, σε αυτά τα πρώτα 10 λεπτά της αναμέτρησης.

Γεμάτη κατά το ήμισυ η κεντρική κερκίδα που βρίσκεται απέναντι από τα επίσημα, από φίλους του Δικεφάλου του Βορρά.

13ο λεπτό: Κίτρινη στον Κλάους

14ο λεπτό: Τραυματισμός του βοηθού Γουργιώτη από αντικείμενο (πλαστικό κάθισμα!!!) που έπεσε από την πλευρά των οπαδών του Αστέρα...

Οι διαιτητές αποσύρονται από το γήπεδο και πηγαίνουν στα αποδυτήρια!!! Η διακοπή είναι οριστική, οι παίκτες του ΠΑΟΚ πηγαίνουν στον κόσμο και αποθεώνονται από τους 1500 ΠΑΟΚτσήδες που βρέθηκαν στις εξέδρες.

To χτύπημα στον Γουργιώτη ήταν πράγματι πολύ άσχημο και αν το πλαστικό κάθισμα πήγαινε μερικά εκατοστά πλάγια, θα του δημιουργούσε πολύ μεγάλο πρόβλημα!

Πλέον το μόνο που απομένει είναι η τυπική επιβεβαίωση της ανάδειξης του νικητή στη σημερινή αναμέτρηση, κάτι που θα συμβεί τις επόμενες μέρες από τη διοργανώτρια αρχή (ΕΠΟ)

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη...