Η μπάλα στο… γήπεδο του Λουτσέσκου και το βάρος στην ψυχολογία για την πρόκριση στην Λεωφόρο

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε μια ταπεινωτική ήττα από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής και γκρεμίστηκε από την κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα. Δεν είναι τόσο η ήττα όμως έστω και αν ειναι πολύ βαριά, αλλά η εικόνα της ομάδας στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς που προβληματίζει τους ανθρώπους του Δικεφάλου και κυρίως του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Πηγή: thessports.gr
Η μπάλα στο… γήπεδο του Λουτσέσκου και το βάρος στην ψυχολογία για την πρόκριση στην Λεωφόρο
Photo Credits: @thessports.gr

Ενδεικτικό του προβληματισμού και του σκεπτικισμού του Ρουμάνου προπονητή ειναι ότι δεν πήγε καν στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα για να πει το παραμικρό στους παίκτες του, που – οπως και ο ίδιος στην συνέντευξη Τύπου – το συνηθίζει να το κάνει ανεξαρτήτως αποτελέσματος τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Ειναι φανερό πως ο 55χρονος κοουτς βρίσκεται προ σημαντικών αποφάσεων για την συνέχεια. Όπως είπε και ο ίδιος ο Λουτσέσκου με την χαρακτηριστική ατάκα: «ίσως να πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα» προανήγγειλε ουσιαστικά κάποιες από αυτές, ίσως όχι στο ματς με τον Παναθηναϊκό αλλά γενικότερα. Μιας που πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ματς, δύσκολα να πάει σε πολλές διαφοροποιήσεις, αλλά γενικότερα για την συνέχεια, μοιάζει αρκετά πιθανό να δούμε αλλαγές σε πρόσωπα, μιας που από πλευράς σχήματος ειναι γνωστό το 4-2-3-1 δεν αλλάζει.

Ενόψει του αγώνα αύριο στην Λεωφόρο δεδομένα θα γίνουν κάποιες κινήσεις χειρουργικές στην ενδεκάδα και ο Λουτσέσκου έχει ρίξει το βάρος στον ψυχολογικό τομέα, αφου διαπιστώνεται ένα έλλειμα αυτοπεποίθησης στην ομάδα μετά από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Ρουμάνος προπονητής μαζί με τους συνεργάτες του άρχισαν από χθες να έχουν αλλεπάλληλα τετ α τετ με παίκτες, προκειμένου να τους ανεβάσουν ψυχολογικά και να υπάρξει τόνωση ψυχολογίας. Θεωρείται κομβικό παιχνίδι για την συνέχεια αυτό στην Λεωφόρο αύριο στην ρεβάνς του 1-0 της Τούμπας, καθώς κρίνεται ένας στόχος/τίτλος, αυτός της κατάκτησης του Κυπέλλου ή ακόμα και της παρουσίας της ομάδας στον τελικό της διοργάνωσης.

 

Διαβάστε ακόμη...