Η πρόκληση της Λεωφόρου και τα πέντε σερί εκτός έδρας παιχνίδια!

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στο non stop πρόγραμμα του και μετά από την ήττα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα έχει μπροστά του ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο στην ρεβάνς του 1-0 της ήττας την περασμένη Τετάρτη.
Πηγή: thessports.gr
Η πρόκληση της Λεωφόρου και τα πέντε σερί εκτός έδρας παιχνίδια!
Photo Credits: @thessports.gr

Ωστόσο το παιχνίδι αύριο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» δεν θα ειναι το πρώτο μακριά από την Τούμπα, αλλά θα ειναι η αρχή ενός σερί από πέντε σερί εκτός έδρας ματς για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου!

Μετά την Λεωφόρο ο Δικέφαλος θα πάει να παίξει στο Αγρίνιο την Κυριακή το απόγευμα (17:00) για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος και τα ταξίδια συνεχίζεται για τους «ασπρόμαυρους» με αυτό στις Σέρρες για την εμβόλιμη 25η αγωνιστική και το ματς με τον Πανσερραϊκό.

Για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ θα πάει να παίξει στην Λαμία, συμπληρώνοντας την τριάδα των αγώνων στην περιφέρεια με στόχο μόνο το 3/3 και την διατήρηση κοντά στην κορυφη της βαθμολογιας

Το πέμπτο σερί εκτός έδρας ματς για τον Δικέφαλο θα έχει… ευρωπαϊκό άρωμα, αφού στις 7 Μαρτίου ήδη γνωρίζει πως θα παίξει μακριά από την Τούμπα το πρώτο του ματς για την φάση των «16» του Conference League, με τον αντίπαλο να γίνεται γνωστό την Παρασκευή (23/2) το μεσημέρι στην κλήρωση που θα γίνει στην Νιόν.

Η επιστροφή του ΠΑΟΚ στην έδρα του θα γινει για την πρεμιέρα των πλέι οφ, στις 10 Μαρτίου, αφού ήδη έχει πάρει κλειδάριθμο για να ειναι γηπεδούχος στην πρώτη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...