Δεν είμαστε χαϊβάνια ...

Σας το έχω ξαναπεί ότι δεν είμαστε χαϊβάνια!
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Δεν είμαστε χαϊβάνια ...

Λοιπόν...

Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδος ο ΠΑΟΚ θα έχει μια μέρα επιβάρυνση παραπάνω σε σχέση με τον αντίπαλό  του.

Τυχαίο; Δεν νομίζω! 

Η Λίγκα στις 23/1/2024 εκδίδει ανακοίνωση  και λέει:

"...Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

"...Ομόφωνα εγκρίθηκε ο ορισμός των αγώνων 22ης έως και 26ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) και το πρόγραμμα θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League..."

Όταν λοιπόν ορίζει τα παιχνίδια ξέρει ότι υπάρχουν τα ζευγάρια για το κύπελλο Ατρόμητος- με την ομάδα της Λεωφόρου και ΟΦΗ-Παναιτωλικός.

Και ορίζει για την 23η αγωνιστική τα παιχνίδια του ζευγαριού του Ατρομήτου για Σάββατο 17/2 και του ζευγαριού του ΟΦΗ-Παναιτωλικός για ημέρα Δευτέρα 19/2. 

Ο ΠΑΟΚ που λογικά θα πέρναγε από τις Σέρρες θα έπεφτε πάνω σε Ατρόμητο ή την άλλη ομάδα. Έτσι λοιπόν με οιονδήποτε αντίπαλο ο ΠΑΟΚ θα είχε μια μέρα επιβάρυνση σε σχέση είτε με τον Ατρόμητο είτε με την ομάδα που θ' αναμετρηθεί τελικά την προσεχή Τετάρτη. 

Από την άλλη ο Αρης Θεσσαλονίκης έχοντας ν' αντιμετωπίσει Παναιτωλικό ή ΟΦΗ στο κύπελλο, από την στιγμή που η λίγκα  όρισε τα παιχνίδια των δυο πιθανών αντιπάλων του για το πρωτάθλημα την  Δευτέρα, αποκλειόταν να παίξει επαναληπτικό μια εβδομάδα μετά την 13-2-2024 κι έτσι δε θα αναγκαζόταν να παίξει συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη-Σ/Κ και χαλαρά θα παίξει επαναληπτικό στις 6/3 ... μετά την λήξη του πρωταθλήματος. 

Απ' όλα αυτά μου αρέσει πολύ αυτό το "ομόφωνα". Κι επειδή κάποιοι large τυποι θα πουν με "τι ασχολείσαι", θα τους παραπέμψω στις δηλώσεις του κ. ΑΤΑΜΑΝ  για τον ορισμό ημέρας αλλά και ώρας για παιχνίδι μπάσκετ της ομάδος του και μάλιστα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον... 

Και για το τέλος αφήνω το καλύτερο:

"...Ομόφωνα αποφασίστηκε ότι η Κλήρωση των Playoffs & Playouts Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024, με μικτό σύστημα, ήτοι ηλεκτρονική παραγωγή διαφορετικών σεναρίων και εν συνεχεία κλήρωση ενός εξ αυτών για τα Playoffs και ενός για τα Playouts..."

Δηλαδή θα βγουν 4-5 σενάρια και μετά θα "κληρωθεί" ...στην τύχη εντελώς, αυτό που δε θα βολεύει εντελώς τον ΠΑΟΚ! Εδώ είμαστε ... αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ χαϊβάνια!

Μέχρι τότε ψάξτε ... αν ενισχύθηκε ο ΠΑΟΚ στις μεταγραφές και αν ο Σαμάτα είναι φορ ή όχι!

Σας βλέπουν και σας παρακολουθούν οι Αθηναίοι και έχουν λυθεί στα γέλια...

Διαβάστε ακόμη...