Έβγαλε την υποχρέωση, τώρα τα σπουδαία!

Πρόκριση στα ημιτελικά για τον ΠΑΟΚ μετά το χθεσινό 5-0 επί του Πανσερραϊκού...
Έβγαλε την υποχρέωση, τώρα τα σπουδαία!
Photo Credits: @paokfc.gr website

Ήταν ένα ματς τυπικής διαδικασίας για τον ΠΑΟΚ. Μετά το 0-4 του πρώτου αγώνα, δεν υπήρχε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Επομένως, το ζητούμενο ήταν να περάσει ο Δικέφαλος ένα χαλαρό απόγευμα, χωρίς εντάσεις και τραυματισμούς.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρουσίασε την ομάδα με όσο περισσότερο rotation μπορούσε, αλλά ακόμη κι έτσι ο ΠΑΟΚ έβγαλε πολλούς αυτοματισμούς και έπιασε αρκετά υψηλά επίπεδα απόδοσης, με αποτέλεσμα να προηγείται με 2-0 από το 25ο λεπτό τελειώνοντας ουσιαστικά και το τυπικό μέρος της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο μέρος, ο αγώνας κύλησε συμβατικά και ο Δικέφαλος κρατάει την επιστροφή του Μπράντον Τόμας στα γκολ, το παρθενικό γκολ του Αντρέ Ρικάρντο και φυσικά το γκολ-ποίημα του Κωνσταντέλια που άφησε τους πάντες δικαιολογημένα με το στόμα ανοιχτό.

Στα πιο σημαντικά λοιπόν, ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω το κύπελλο προς το παρόν και στρέφει όλη την προσοχή στο ματς με τον Ατρόμητο, το οποίο είναι απολύτως κομβικής σημασίας πριν τα συνεχόμενα ντέρμπι.

Υ.Γ: Τόσο ωραίο ποδόσφαιρο και να μην μπορούμε να είμαστε εκεί για να το ευχαριστηθούμε.. Γελοίες καταστάσεις δημιουργημένες από ανίκανους ανθρώπους.

Υ.Γ1: Τον Ατρόμητο να κερδίσω.

Διαβάστε ακόμη...