Διπλό στον Βόλο και ... πρόκριση!

Για τον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας, τον ΝΠΣ Βόλου και προκρίθηκε στα προημιτελικά...
Διπλό στον Βόλο και ... πρόκριση!

Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Σάστρε, Μιχαηλίδη, Κεντζιόρα, Ράφα Σοάρες, αμυντικά χαφ τους Τσιγγάρα, Σβαμπ, μπροστά τους τους Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλια, Μάρκος Αντόνιο και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον.

Ο ΠΑΟΚ έχοντας το 1-0 υπέρ του από το ματς της Τούμπας, έδειξε από την αρχή διάθεση να κλειδώσει την υπόθεση πρόκριση και αναζήτησε το γκολ. Ο Μπράντον στο 3' και ο Ράφα Σοάρες στο 9' δεν βρήκαν στόχο, όμως ο Κωνσταντέλιας στο 17' άνοιξε το σκορ!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, με ωραία κίνηση μετά από πάσα του Μπράντον,  υποδέχθηκε την μπάλα στον χώρο της μεσαίας γραμμής και με εξαιρετικό πλασέ την έστειλε στην αριστερή γωνία του Κόβατς για το 0-1.

Στο 52' μετά από γύρισμα του Ράφα Σοάρες στην περιοχή, η μπάλα βρήκε πεντακάθαρα στο χέρι του Καλογερόπουλο χωρίς να δοθεί πέναλτι, παρότι ελέγχθηκε η φάση από το VAR.

Στο 73' ο Σάστρε έβγαλε παράλληλη μπαλιά, ο Κωνσταντέλιας προσπάθησε από κοντά να πλασάρει με τη μπάλα να κοντράρει, αυτή έφτασε στον Σβαμπ ο οποίος με νέο σουτ την έστειλε στα δίχτυα, κάνοντας το 0-2, που ήταν και το τελικό σκορ στο ματς.

Οι συνθέσεις:

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Σιέλης (63' Ράσιτς), Κίτσος, Γκλάβτσιτς (71' Λούνα), Τρουιγέ (81' Μπαριέντος), Ντέλετιτς (63' Κόμπα), Καραγιάννης, Μπερτόλιο, Γκαρσία (46' Μωραίτης).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Ντεσπόντοφ (71' Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (81' Μουργκ), Μάρκος Αντόνιο (71' Τάισον), Μπράντον (79' Τζίμας).

............................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος αγώνα

90+3': Σουτ του Μωραΐτη, μπλοκάρει εύκολα ο Ζίβκοβιτς.

90+2': Σουτ του Σβαμπ, αποκρούει ο Κόβατς.

90+1': Σουτ του Αντρίγια, στα χέρια του Κόβατς.

+3 τα λεπτά των καθυστερήσεων

83ο λεπτό: Σουτ του Μιχαηλίδη, μπλοκάρει εύκολα ο Κόβατς.

82ο λεπτό: Τελευταία αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, ο Μουργκ παίρνει τη θέση του Κωνσταντέλια.

79ο λεπτό: Τζίμας αντί Μπράντον.

73ο λεπτό: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛ!!! Ο Σβαμπ κάνει το 0-2. Ζίβκοβιτς και Σάστρε συνεργάζονται ωραία, για να σουτάρει ο Κωνσταντέλιας πάνω σε αμυντικό, και ο Σβαμπ στο ριμπάουντ κάνει το 0-2.

72ο λεπτό: Τρίτη αλλαγή για τον Βόλο, ο Λούνα αντί του Γκλάβτσιτς.

71ο λεπτό: Τριπλή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ζίβκοβιτς, Τάισον και Μεϊτέ παίρνουν τις θέσεις των Ντεσπόντοφ, Μάρκος Αντόνιο και Τσιγγάρα.

Εξετάστηκε και αυτή η φάση από το VAR και δεν δίνεται τίποτα, συνεχίζουμε. 

69ο λεπτό: Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ με τον Ντεσπόντοφ να πατάει περιοχή, πέφτει μάλλον εύκολα αλλά υπάρχει επαφή ψηλά με τον Καλογερόπουλο.

67ο λεπτό: Πρώτη ουσιαστική ευκαιρία για τον Βόλο. Σουτ του Κόμπα από τα αριστερά χαμηλά, του λέει όχι ο Ζίβκοβιτς.

64ο λεπτό: Φάουλ του Μπερτόλιο, ο Ζίβκοβιτς απομάκρυνε με τη γροθιά του σε κόρνερ. Εκτελείται και μπλοκάρει σταθερά ο Ζίβκοβιτς.

62ο λεπτό: Διπλή αλλαγή για τον Βόλο, Κόμπα και Ράσιτς αντί των Ντέλετιτς και Σιέλη.

55ο λεπτό: Κίτρινη στον Σβαμπ για φάουλ στον Μπερτόγλιο. Πρώτη κάρτα στο ματς.

Δεν δίνεται τίποτα, συνεχίζεται κανονικά το ματς.

52ο λεπτό: Γύρισμα του Ράφα Σοάρες στην περιοχή, ο Μάρκος Αντόνιο ζητάει χέρι. Έχει δωθεί κόρνερ, ελέγχεται η φάση από το VAR.

46ο λεπτό: Ο Μωραΐτης στη θέση του Γκαρσία για τον Βόλο.

Έναρξη 2ου ημιχρόνου

Ημίχρονο 

+1 λεπτό των καθυστερήσεων

nteliasgoal2

nteliasgoal1

29ο λεπτό: Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με καλό σουτ του Μπράντον, για λίγο άουτ. 

28ο λεπτό: Πρώτη φάση για τον Βόλο, κεφαλιά του Μπερτόλιο, μπλοκάρει σταθερά ο Ζίβκοβιτς. 

17ο λεπτό: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛ!!! Ο Κωνσταντέλιας ανοίγει το σκορ. Ωραία κίνηση μετά από πάσα του Μπράντον, υποδέχθηκε τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και με άριστο πλασέ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Κόβατς για το 0-1.

11ο λεπτό: Ενοχλήσεις δείχνει να έχει ο Μιχαηλίδης στον αστράγαλό του μετά από κακή πτώση. Δέχεται την φροντίδα του ιατρικού επιτελείου.

9ο λεπτό: Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, γύρισμα του Κωνσταντέλια στον Ράφα Σοάρες που σουτάρει δυνάτα άουτ.

3ο λεπτό: Συνδυασμός Κωνσταντέλια και Μπράντον που σουτάρει με το αριστερό άστοχα και η μπάλα έφυγε άουτ. 

Έναρξη αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην σέντρα!

................................

Οι συνθέσεις:

ΝΠΣ Βόλου: Κόβατς, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Κίτσος, Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ, Ντέλετιτς, Καραγιάννης, Μπερτόλιο και Γκαρσία. Αναπληρωματικοί: Παπαδόπουλος, Ράτσιτς, Λούνα, Μπαριέντος, Κόμπα, Μεταξάς και Μωραΐτης.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Αντόνιο, Κωνσταντέλιας και Μπράντον. Αναπληρωματικοί: Κοτάρσκι, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Αν. Ζίβκοβιτς, Τάισον και Τζίμας. 

................................

Το pregame της αναμέτρησης...

Έφτασαν στο γήπεδο οι αποστολές των ομάδων με τους παίκτες να κάνουν την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο.

Τον Μαλούτα επέλεξε η ΚΕΔ για να σφυρίξει την αναμέτρηση, βοηθοί του θα είναι οι Καραγκιζόπουλος και Κούλα Χασάν, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Βεργέτης...

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ ...

16:22 Ξεκίνησαν ζέσταμα οι Ζίβκοβιτς και Κοτάρσκι.

volospaok1

volospaok2

volospaok3

volospaok4

16:45 Ολοκλήρωσαν το ζέσταμά τους οι δύο ομάδες και όλα δείχνουν έτοιμα για την σέντρα

Η ομάδα που θα προκριθεί σήμερα, θα βρει απέναντί της τον Πανσερραϊκό αφού αυτός έφερε τελικό σκορ 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ η ομάδα του Γκαρσία είχε επικρατήσει με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη...