"Να δίνουμε ότι έχουμε μέχρι τέλους" (vid)

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε για την σημερινή νίκη με 3-2 επί του Ολυμπιακού με ανατροπή...
"Να δίνουμε ότι έχουμε μέχρι τέλους" (vid)

 Αναλυτικά ο Αμπέλ Φερέιρα τόνισε:

Για το παιχνίδι: «Δεν ξέρω αν γνωρίζεται πόσα γκολ έχουμε βάλει από στατικές φάσεις. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι, ο καθένας έχει μια άποψη, δεν θα διαφωνήσω, σήμερα δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί, όσοι είμαστε εδώ προσπαθούμε να κάνουμε σωστά την δουλειά μας, δεν είναι ότι δεν θέλουμε, υπάρχουν κάποιες στιγμές που δεν βγαίνουν τα πράγματα όπως τα θέλουμε αλλά πρέπει να συνεχίζουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Σήμερα αυτό δεν το βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο, είναι ένα κομμάτι οι στατικές φάσεις που θα πρέπει να δουλέψουμε».

Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά το 0-2: «Κάτι το οποίο συνέχεια λέω στους παίκτες μου, είναι ότι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε αποτελέσματα αλλά αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι μπορεί να μην κερδίζουμε πάντα, αλλά πάντα πρέπει να δίνουμε ότι έχουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν είναι εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο, για την ακρίβεια είναι κάτι σπάνιο, αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου για αυτό που πέτυχαν και είναι μια καλή απάντηση σε αυτά που ειπώθηκαν ότι τα αποδυτήρια δεν είναι ενωμένα, έδειξαν ότι το θέλουν πάρα πολύ και αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες. Αυτό που έχω να πω είναι ότι όντας ο πρώτος μου χρόνος εδώ, νιώθω περηφάνια που προπονώ αυτούς τους παίκτες, είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε, είμαι σίγουρος ότι τόσο εγώ όσο και εκείνοι μαθαίνουμε κάθε μέρα και προσπαθούμε να φτιάξουμε όσο καλύτερη ομάδα μπορούμε».

Για την πρόσφατη δήλωση του ότι ο Ολυμπιακός είναι φέτος καλύτερος: «Αυτό που είπα, το είπα ως υπεράσπιση των παικτών και ότι έλεγαν ότι υπάρχουν προβλήματα στα αποδυτήρια, το μοναδικό που είπα, είναι ότι ο αντίπαλος μας στο πρωτάθλημα μέχρι εκείνο το σημείο, είχε μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοση του. Ο σεβασμός είναι ο νούμερο ένα κανόνας στην ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...