Ώρα ημιτελικού στην Τούμπα!

Στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Ολυμπιακό...
Ώρα ημιτελικού στην Τούμπα!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sports, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι εκτός από τους μόνιμα απόντες τους τελευταίους μήνες (Βέρνμπλουμ, Κρέσπο, Ζαμπά) και τον Βαρέλα, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε ότι υπέστη θλάση στο δεξί δικέφαλο κι αναμένεται ν' απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για περίπου τρεις εβδομάδες.

Αντίθετα επέστρεψε στην αποστολή ο Πέλκας, ο οποίος είναι πιθανόν να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι.

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μάτος, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις του Φερέιρα αναφορικά με τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας, καθώς τη θέση του Βαρέλα διεκδικούν -με λίγες οι περισσότερες πιθανότητες ο καθένας- τρεις παίκτες! Ο Μάτος, ο Μιχάι και ο ... Βιεϊρίνια. Από την κάλυψη αυτής της θέσης θα εξαρτηθούν και οι υπόλοιπες, με τους Πασχαλάκη, Γιαννούλη, Ίνγκασον, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Λημνιό, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι (ή Άκπομ) να είναι οι επικρατέστεροι!

Ο Δικέφαλος προερχόμενος από δύο αρνητικά αποτελέσματα, αναζητάει μια νίκη - βάλσαμο που θα του ανεβάσει την ψυχολογία, απέναντι σε έναν αντίπαλο που σε καμιά περίπτωση δεν είναι φόβητρο. Η Τούμπα αναμένεται να γεμίσει παρά την πίκρα που υπάρχει για την πορεία της ομάδας στα τελευταία ματς και να δώσει την απαιτούμενη ώθηση στην ομάδα.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Μάρτινς άφησε εκτός αποστολής τους Χριστοδουλόπουλο, Φορτούνη, με τον Σα να είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την ενδεκάδα, λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του! Στην αποστολή της ομάδας του Πειραιά συμπεριλήφθηκαν οι: Μπα, Μπουχαλάκης, Μπουλάρι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά.

Η ΚΕΔ όρισε τον Ισπανό ρέφερι Ερνάντεθ να διαιτητεύσει το ματς, βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του Αλόνσο Φερνάντε Ρομπέρτο και Σομπρίνο Μαγκάν Τεοντόρο, 4ος θα είναι ο Παπαπέτρου και στο VAR οι Γκονζάλεθ Χοσέ Λουίς, Ντίας Πέρεθ ντελ Παλομάρ Ρομπέρτο. Παρατηρητής ο Δάλλας.

Διαβάστε ακόμη...