"Δείξαμε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ"

Ο Φερνάντο Βαρέλα μίλησε για την επικράτηση επί του Παναθηναικού και για το πρώτο του γκολ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο...
"Δείξαμε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ"

 Αναλυτικά τόνισε:

"Πρώτο γκολ που σκοράρω φέτος. Χαρούμενος που μέτρησε γιατί με τον Ατρόμητο δεν είχε μετρήσει στο πρωτάθλημα. Πάντα χαίρομαι όταν βάζω γκολ και φάνηκε και σήμερα.

Ξέρω την ποιότητά μου, ξέρω τι μπορώ να προσφέρω. Ξεκίνησα με τον Κρέσπο. Εμεινα έξω, έβλεπα τους Ινγκασον και Κρέσπο να παίζουν, προσπαθούσα να δουλέψω, περίμενα την ευκαιρία μου.

Ο Ινγκασον σκόραρε πολλά γκολ, ήταν εξαιρετικός. Δυστυχώς η ευκαιρία μου ήρθε με τον τραυματισμό του Κρέσπο. Είναι μια σημαντική απώλεια. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Οταν δεν παίζεις πρέπει να μένεις συγκεντρωμένος. Εγώ ακόμα δεν έχω δείξει τις δυνατότητές μου. Πρέπει να δουλέψω ακόμα περισσότερο και ελπίζω το γκολ αυτό να μου δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση."

Για το τι κρατάει από το σημερινό αποτέλεσμα: «Την συμπεριφορά μας. Είμαστε σκληρή ομάδα, μια οικογένεια. Πετύχαμε πολλά μέχρι τώρα και θέλουμε να αποδείξουμε ξανά πως μπορούμε να φέρουμε κι άλλες επιτυχίες. Κρατάμε το πάθος, την συγκέντρωση. Δείξαμε σήμερα ποιος είναι ο ΠΑΟΚ».

Για την ρεβάνς: «Εχουμε ένα ακόμα ματς. Ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα, θα παίξουμε και στην έδρα τους. Θα μας πιέσουν. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά είδαμε τι έγινε και στο πρωτάθλημα. Εμείς με την ίδια συμπεριφορά θα πάμε στο ΟΑΚΑ, με συγκέντρωση και δύναμη σε κάθε φάση να πάρουμε την πρόκριση. Με θέληση θα βρούμε κίνητρο και θα πετύχουμε τον στόχο μας»

Διαβάστε ακόμη...