"Μόνο μια λέξη, ευτυχία" (vid)

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε για το κλείσιμο μιας φανταστικής χρονιάς που χάρισε στην ομάδα το νταμπλ...
"Μόνο μια λέξη, ευτυχία" (vid)

Αναλυτικά ο Ράζβαν Λουτσέσκου τόνισε:

Για τα συναισθήματα του:

«Μόνο μια λέξη. Ευτυχία. Πραγματική ευτυχία. Τώρα νιώθω κάτι που δεν ένιωθα μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, μιας και τότε δεν μπορούσα να χαρώ έτσι, σκεφτόμουν ότι υπάρχει το κύπελλο, το κύπελλο».

Για το αν ήταν πιο δύσκολη η φετινή η περσινή κατάκτηση:

«Δεν μπορούμε να αναλύσουμε κάτι τέτοιο. Δεν σκεφτήκαμε έτσι. Ξεκινήσαμε πέρσι να ηγούμαστε της βαθμολογίας τον Ιανουάριο και δέσαμε πολύ μέσα και έξω από το γήπεδο. Είχαμε ισχυρή νοοτροπία και κερδίζοντας αυξήσαμε την θέληση και την δύναμη μας για να είμαστε νικητές. Δεν μπορώ να πώ ότι υπήρχε αναστάτωση ή θυμός. δουλειά και η θέληση μας οδήγησαν εδώ. Αισθανθήκαμε ότι κερδίσαμε το περσινό πρωτάθλημα, άσχετο με το τι έγινε εκτός των γηπέδων. Φέτος συνεχίσαμε την ίδια δουλειά. Είχαμε και τις μεγάλες δυσκολίες με τους σοβαρούς τραυματισμούς, όπως του Βέρνμπλουμ, του Μαουρίσιο, του Βιεϊρίνια και του Ομάρ, που είχε δύσκολο διάστημα από τα μέσα Φεβρουαρίου. Μετά το ματς με την Λάρισα και τον τραυματισμό, βγάλαμε αντίδραση, η οποία οφείλεται στο ισχυρό γκρουπ που έχουμε μέσα στην ομάδα».

Για το ότι χρησιμοποίησε τους Βαρέλα, Σάκχοφ και Κάνιας που μπορεί αύριο να μην είναι στην ομάδα:

«Δεν θα να αναλύσω αυτό. Είχα εμπιστοσύνη στις επιλογές μου. Ο Κάνιας ήταν επίσης μια απώλεια από τους τραυματισμούς. Εγώ και οι συνεργάτες μου είχα πλήρη αυτοπεποίθηση. Δεδομένου των συνθηκών, ήξερα ότι θα αποδώσουν. Είναι παίκτες που θέλουν να μείνουν εδώ, αλλά ακόμα και αν ήταν το τελευταίο τους παιχνίδι ήξερα ότι θέλουν να φύγουν νικητές. Ας μην συνεχίσουμε με αυτό, σήμερα πρέπει να το χαρούμε».

Για το αν κέρδισε εύκολα ο ΠΑΟΚ:

«Δεν κερδίσαμε εύκολα το παιχνίδι. Δεν παίζει ρόλο ο «πόλεμος όσα έχουν συμβεί με την ΑΕΚ. Δεν έχω προσωπικά με κανέναν αλλά ναι, πέρσι μας δημιούργησαν μεγάλη αναστάτωση τα όσα έγιναν. Εγώ παραθέτω τα γεγονότα. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, με καλό προπονητή. Μπορεί να ήθελαν να πάρουν μια εκδίκηση, μπορεί να νιώθανε μέσα τους ότι το περσινό πρωταθλημα το αξίζαμε εμείς και για αυτό να ήθελαν να αντιδράσουν».

Για το αν ξεκινάει η εποχή του ΠΑΟΚ στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Δεν θέλω να λέμε μεγάλα λόγια για την επόμενη μέρα αλλά για αυτά που πετύχαμε τα τελευταία χρόνια. Την επόμενη ημέρα πρέπει να ήμαστε πιο έτοιμοι, καλύτεροι από ότι ήμασταν φέτος. Πλέον θα είμαστε στόχος για κάθε αντίπαλο. Την τελευταία φορά χάσαμε στην Τρίπολη για το πρωτάθλημα, ένα χρόνο και τρεις μήνες πριν. Κάθε αντίπαλος θα θέλει να σπάσει αυτό το αήττητο σερί. Έτσι πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι από την περσινή σεζόν».

Για το αν θα επιθυμούσε τις λιγότερες δυνατές αλλαγές στο ρόστερ του:

«Με όλες μου τις δυνάμεις, αλλά δυστυχώς κάποιες φορές μπορεί να μη γίνεται. Δεν είμαι εγώ που θα πάρω τις αποφάσεις, τόσο από την πλευρά της διοίκησης, όσο και από την άλλη πλευρά».

«Έχει καλούς παίκτες η ΑΕΚ, ο Μπάρκας είναι από τους καλύτερους στην Έλλαδα. Μίλησα με τον Σβάρνα που τον είχα ποδοσφαιριστή της Ξάνθη, μίλησα με τον Γαλανόπουλο. Μου είπαν συγχαρητήρια. Δεν θέλω να πιστέψω ότι κατά την διάρκεια της απονομής της ΑΕΚ, ήταν απόφαση τους να μην περάσουν μέσα από τους δικούς».

Για το αν μίλησε με κάποιον στο τηλέφωνο:

«Δεν έχω ανοίξει το τηλέφωνο. Είμαι πολύ χαρούμενος που εδώ βρίσκονται ο γιος μου και ο πατέρας μου εδώ».

Για το τι θα κάνει αργότερα:

«Θα πάω σπίτι μου, θα βάλω πιτζάμες και τα μετάλλια μου, στην ταράτσα και θα πιο ένα ποτήρι με κρασί».

Διαβάστε ακόμη...