Θέλει βήμα πρόκρισης από σήμερα!

Για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο...
Θέλει βήμα πρόκρισης από σήμερα!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Otesports HD, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό, προχώρησε σε εκτεταμένο rotation, καθώς άφησε εκτός αποστολής, βασικούς παίκτες, που έχουν καταγράψει ήδη πολλές συμμετοχές φέτος. Έτσι έμειναν στη Θεσσαλονίκη οι τραυματίες Κάνιας, Βέρνμπλουμ, ο τιμωρημένος Ζαμπά, καθώς και οι Μάτος,  Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ.

Αντίθετα στην αποστολή συμμετέχουν για πρώτη φορά οι Ίνγκασον - Ολιβέιρα - Ενρίκε, οι δύο πρώτοι από τους οποίους αναμένεται να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα. Την 18μελή αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι:   Πασχαλάκης, Ρέι, Λύρατζης, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης, Τόσκα, Μαλεζάς, Ίνγκασον, Σάκχοφ, Μίσιτς, Ολιβέιρα, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ενρίκε, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Καρέλης.

Από αυτού αναμένεται να βρεθούν στην αρχική 11άδα, ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Λύρατζης - Τόσκα - Ίγκασον - Γιαννούλης, αμυντικά χαφ οι Ολιβέιρα - Σάκχοφ, μεοεπιθετικά οι Ενρίκε - Πέλκας - Λημνιός και στην κορυφή της επίθεσης ο Άκπομ (ή ο Σφιντέρσκι).

Όσον αφορά τον Πανιώνιο, την αποστολή του αποτελούν οι: Κότνικ, Μανοϊλοβιτς, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Σαραμαντάς, Ντομίνγκεζ, Μίκο, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Σουσώνης, Οικονομίδης, Μανθάτης, Μακρύλλος, Τσιλούλης, Σπιριντόνοβιτς, Καμαρά, Ντουρμισάι, Μασούρας, Μαξίμοβιτς. Ο προπονητής της αθηναϊκής ομάδας δε θα έχει στη διάθεσή του τους Κεϊτά και Μπανανά, ενώ αντίθετα συμμετέχουν τα νέα αποκτήματα, Μαξίμοβιτς και Μασούρας.

Η ΚΕΔ όρισε τον Διαμαντόπουλο να σφυρίξει την αναμέτρηση,  με βοηθούς τους Πετρόπουλο - Νικολακάκη, 4ος ο Κουτσιαύτης και παρατηρητής διαιτησίας ο Τάπραντζης.

Διαβάστε ακόμη...