Η αποστολή για τον πρώτο προημιτελικό

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ μοιάζει με μακρινή ανάμνηση. Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα μπορεί να περιμένει.
Η αποστολή για τον πρώτο προημιτελικό

Στο μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ υπάρχει αποκλειστικά και μόνο ο πρώτος προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Δικέφαλος είχε ουσιαστικά δύο μέρες προετοιμασίας για τη μάχη με τους Κυανέρυθρους, με το βάρος να πέφτει κυρίως στην τακτική προσέγγιση του αγώνα.Έτσι και η δεύτερη και τελευταία προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική, αμυντική και επιθετική, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις στημένες φάσεις.Ο Χοσέ Κάνιας έκανε ατομικό πρόγραμμα σε γυμναστήριο και γήπεδο, ενώ και ο Πόντους Βέρνμπλουμ συνέχισε το πρόγραμμα του.

Εκτός μάχη από τον επικείμενο αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο είναι, πέρα από τους δύο τραυματίες, και ο τιμωρημένος Λέο Ζαμπά .Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα, στην οποία συμμετέχουν για πρώτη φορά οι νεοφερμένοι Ίνγκασον και Ολιβέιρα .

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης , Παπαδόπουλος, Λύρατζης , Βιεϊρίνια , Γιαννούλης , Τόσκα , Μαλεζάς , Ίνγκασον , Σάκχοφ , Μίσιτς , Ολιβέιρα , Πέλκας , Ελ Καντουρί , Λημνιός , Ενρίκε , Άκπομ , Σφιντέρσκι , Καρέλης .

Διαβάστε ακόμη...