«Δεν μας επηρεάζει αλλά μας προβληματίζει η ήττα»

Όλα όσα δήλωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην Παναχαϊκή στην Πάτρα για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.
«Δεν μας επηρεάζει αλλά μας προβληματίζει η ήττα»

Για τη μάχη της πρόκρισης:«Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό, θα είναι στην έδρα μας. Μία τελείως διαφορετική κατάσταση. Περιμέναμε πολύ διαφορετικά αυτές τις 8-9 μέρες της νέας χρονιάς. Για διάφορους λόγους δεν έγινε αυτό. Είχαμε τέσσερις μέρες έναν χώρο μάξιμουμ 25 χώρων για να προπονηθούμε. Αυτά είναι πράγματα που βγαίνουν στα παιχνίδια. Είχαμε παίκτες που ήταν τραυματίες, ένας παίκτης μας έλειπε για κάποιες ημέρες κι έτσι συνέβησαν σήμερα όλα αυτά στο παιχνίδι.

Οι ομάδες από τη Β΄Εθνική έχουν το μέγιστο κίνητρο για να δείξουν πράγματα σε αυτή τη διοργάνωση. Δεν μας επηρεάζει ιδιαίτερα σε αυτό το σημείο, αλλά είναι ένα σημάδι που μας προβληματίζει αυτή η εμφάνιση. Ένα σημείο, στο οποίο πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να πιέζουμε πολύ περισσότερο τους εαυτούς μας, γιατί έχουμε μπροστά μας κι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην Τρίπολη» .

Για την Παναχαϊκή:«Μια ομάδα με θέληση, επιθετικότητα και σπουδαίο πνεύμα, που σήμερα εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Ήμασταν δεύτεροι στις μπάλες και δεν είχαμε ενέργεια εμείς«.

Για το θέμα του Πρίγιοβιτς :«Δεν μπορώ να δώσω κάποια απάντηση, γιατί δεν ξέρω κάτι επίσημο για την περίπτωση του Πρίγιοβιτς αυτή τη στιγμή» .

Για τη ρεβάνς με τους Πατρινούς:«Φυσιολογικά ο ΠΑΟΚ είναι πάντα το φαβορί. Έχουμε και το δεύτερο παιχνίδι, όπου θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Θέλουμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο και στην πραγματικότητα θέλουμε να το κατακτήσουμε» .

Διαβάστε ακόμη...