Η αποστολή για Παναχαϊκή

Μετά από 17 μέρες διακοπής ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδας.
Η αποστολή για Παναχαϊκή

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας το πρωί της Δευτέρας (07.01), με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει μετά το τέλος της την αποστολή για το επικείμενο παιχνίδι.

Η τελευταία μέρα προπονήσεων ήταν αφιερωμένη στην τακτική. Στον περιορισμένο χώρο που είχε το αγωνιστικό τμήμα στο γήπεδο της Τούμπας δούλεψε πάνω στην τακτική προπόνηση της μάχης της Πάτρας μέσα από διάφορες ασκήσεις και δίτερμα, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στημένες φάσεις.

Ο Εβγέν Χατσερίδης ξεκίνησε τρέξιμο και ασκήσεις στο γήπεδο και είναι ο μοναδικός που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Εκτός μάχης είναι και ο Τσούμπα Άκπομ , ο οποίος προπονήθηκε και σήμερα κανονικά αλλά δεν θα ταξιδέψει στην Πάτρα, καθώς έχασε πολλές προπονήσεις το προηγούμενο διάστημα, λόγω ίωσης.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για το αυριανό παιχνίδι είναι οι εξής: Πασχαλάκης , Σιαμπάνης , Τόσκα , Κίτσιου , Μαλεζάς , Βαρέλα , Κρέσπο , Κάνιας , Σάκχοφ , Μαουρίσιο , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Ελ Καντουρί , Ζαμπά , Ουάρντα , Λημνιός , Καρέλης , Μπαλογιάννης .

Διαβάστε ακόμη...