Πρωτιά στον όμιλο με εξάρα!

Για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ διέλυσε εκτός έδρας τον Αήττητο, επικρατώντας με 0-6...
Πρωτιά στον όμιλο με εξάρα!

Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Ρέι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Κρέσπο, Μαλεζά, Χατσερίδη, Τόσκα, στη μεσαία γραμμή τους Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Λημνιό, Ουάρντα και προωθημένους τους Καρέλη, Ακπόμ.

Ο Δικέφαλος απέναντι σε μια ομάδα της Football League, μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και κυριολεκτικά στο πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού την έπνιξε! Με εντυπωσιακά ποσοστά κατοχής μπάλας (63%-37%), με πολλές τελικές προσπάθειες, δεν άφησε τους γηπεδούχους να πάρουν ανάσα!

Πιέζοντας ψηλά, δημιουργούσε τη μία φάση μετά την άλλη και στο 16ο λεπτό, μετά από σέντρα του Ουάρντα, ο Καρέλης σημείωσε το 0-1. Τρία λεπτά νωρίτερα ο Κρέσπο είχε δοκάρι και στο 26' ο Κάνιας με κοντινό πλασέ μετά από γύρισμα του Λημνιού, έγραψε το 0-2, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ακούστηκε το σφύριγμα του Ευαγγέλου.

Στο διάστημα 16΄-26', κάθε επίθεση του ΠΑΟΚ μύριζε γκολ, όμως οι επιθετικοί μας ήταν άστοχοι στα τελειώματα των φάσεων, με σοβαρή πάντως δικαιολογία την τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου!

Με την έναρξη της επανάληψης ο Λουτσέσκου έριξε στο ματς τον Πρίγιοβιτς στη θέση του Ακπόμ, με τον Σέρβο επιθετικό -αφού έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες- να κάνει στο 62ο λεπτό το 0-3, όταν μετά από κόρνερ ο Μπίσεσβαρ, ο Πρίγιοβιτς σκόραρε με ωραία κεφαλιά... Λίγο αργότερα ο Λουτσέσκου πέρασε στο ματς τους Μπαλογιάννη - Λύρατζη, ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει τους γηπεδούχους και στο 75' ο Καρέλης μετά από κάθετη του Τόσκα σημείωσε με ωραίο τελείωμα το 0-4.

Ακολούθησαν άλλα δύο γκολ του Πρίγιοβιτς (84' και 85') και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος ... Ο ΠΑΟΚ πέρασε σαν πρώτος από τον 4ο όμιλο, την ώρα που η ομάδα της συνοικίας, έχανε στο Παγκρήτιο από τον Εργοτέλη με 3-2 και αποχαιρετούσε τη διοργάνωση, νωρίς νωρίς!

Οι συνθέσεις:

Αήττητος: Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Κολλαράς (46' Λάμπρου), Ηρακλής, Σταματάκης, Γροντής, Κασνέτσης, Χατζηιωαννίδης, Μάγκας (58' Κατσέρης), Καλογέρης, Βούκοβιτς (62' Κόκκορης).

ΠΑΟΚ: Ρέι, Κρέσπο (67' Λύρατζης), Μαλεζάς, Χατσερίδης, Τόσκα, Κάνιας, Μπίσεσβαρ (64' Μπαλογιάννης), Λημνιός, Ουάρντα, Καρέλης, Ακπόμ (46' Πρίγιοβιτς).

....................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

91ο λεπτό: Κεφαλιά του Καρέλη άουτ

86ο λεπτό: Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει με 10, λόγω ενοχλήσεων του Κάνιας στο πόδι του, μάλλον προληπτικά βγήκε με το σκορ στο 0-6

85ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Πρίγιοβιτς με προβολή μετά από γύρισμα του Λύρατζη

84ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Πρίγιοβιτς και 0-575ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Καρέλης μετά από κάθετη του Τόσκα74ο λεπτό: Σουτ του Πρίγιοβιτς μπλόκαρε ο Κοκκαλάς69ο λεπτό: Απίστευτη χαμένη ευκαιρία ο Πρίγιοβιτς! Στην κενή εστία πλάσαρε άουτ67ο λεπτό: Λύρατζης στη θέση του Κρέσπο64ο λεπτό: Μπαλογιάννης στη θέση του Μπίσεσβαρ62ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ  Κόρνερ ο Μπίσεσβαρ, κεφαλιά ο Πρίγιοβιτς και 0-357ο λεπτό: Νέα μεγάλη χαμένη ευκαιρία, με τον Λημνιό αυτή τη φορά53ο λεπτό: Τετ α τετ ο Πρίγιοβιτς, μπλόκαρε ο Κοκκαλάς52ο λεπτό: Σουτ του Ουάρντα, μπλόκαρε ο Κοκκαλάς48ο λεπτό: Κεφαλιά του Μαλεζά, μπλόκαρε ο Κοκκαλάς46ο λεπτό: Κακό τελείωμα ο Πρίγιοβιτς μετά από μπαλιά του ΛημνιούΞεκίνησε η επανάληψη, με τον Πρίγιοβιτς να περνάει στη θέση του Άκπομ και από πλευράς Αήττητου, ο Κολλαράς έδωσε τη θέση του στον ΛάμπρουΗμίχρονο26ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Κάνιας με κοντινό πλασέ μετά απο γύρισμα του Λημνιού

25ο λεπτό: Απίθανη χαμένη ευκαιρία ο Άκπομ! Μόνος του πλάσαρε άουτ!

23ο λεπτό: Τεράστια χαμένη ευκαιρία ο Μπίσεσβαρ, το πλασέ του πέρασε άουτ

22ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Καρέλη από κοντά να σουτάρει και ο Κοκκαλάς να αποκρούει

16ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ Σέντρα ο Ουάρντα και ο Καρέλης το 0-1

13ο λεπτό: Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ με τον Κρέσπο

Στο ίδιο λεπτό, ο Καρέλης από εξαιρετική θέση σούταρε σε σώμα αμυντικού!

8ο λεπτό: Σουτ του Ουάρντα, μπλόκαρε Κοκκαλάς

4ο λεπτό: Μακρινό πλασέ του Γροντή, μπλόκαρε ο Ρέι

3ο λεπτό: Κεφαλιά του Άκπομ μετά από σέντρα του Τόσκα, μπλόκαρε ο Κοκκαλάς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

Αήττητος: Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Κολλαράς (46' Λάμπρου), Ηρακλής, Σταματάκης, Γροντής, Κασνέτσης, Χατζηιωαννίδης, Μάγκας (58' Κατσέρης), Καλογέρης, Βούκοβιτς (62' Κόκκορης). Αναπληρωματικοί:  Τσέλιος, Αντερσόνιο, Κόκκορης, Λάμπρου, Τσαλάκου, Κατσέρης, Μεντράνο

ΠΑΟΚ: Ρέι, Κρέσπο (67' Λύρατζης), Μαλεζάς, Χατσερίδης, Τόσκα, Κάνιας, Μπίσεσβαρ (64' Μπαλογιάννης), Λημνιός, Ουάρντα, Καρέλης, Ακπόμ (46' Πρίγιοβιτς). Αναπληρωματικοί: Γλύκος, Βαρέλα, Λύρατζης, Μπαλογιάννης, Τσιγγάρας, Πρίγιοβιτς, Ζαμπά

........................................

Εικόνες από την προθέρμανση

Πραγματικό χωράφι το γήπεδο, παντελώς ακατάλληλο για ποδοσφαιρικό αγώνα! Ίσως αν έβαζαν να βοσκήσει ένα κοπάδι πρόβατα, να ήταν το πλέον κατάλληλο! 

Διαβάστε ακόμη...