Facts & Figures για το Εργοτέλης-ΠΑΟΚ

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.
Facts & Figures για το Εργοτέλης-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα, την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα στους Κρητικούς, λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα.

#Μια φορά έχουν βρεθεί αντιμέτωποι στο Κύπελλο Ελλάδας ο ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη και αυτό ήταν σε μονό αγώνα στις 21 Δεκεμβρίου 2006 για τους «16» της διοργάνωσης. Η ομάδα του Ηρακλείου εκείνη τη σεζόν έκαναν την πρώτη παρουσία της ιστορίας της στην Super League Σουρωτή.

#Ο Θανάσης Τσίγκας είχε σημειώσει σε αυτή την αναμέτρηση το ένα από τα δύο γκολ του με τον ΠΑΟΚ και είχε γράψει το τελικό 1-0 με σουτ στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης.

#Αυτό είναι το δεύτερο φετινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας και ακολουθεί αυτό με τον Άρη στην Τούμπα που τελείωσε ισόπαλο 1-1. Ο Δικέφαλος «τρέχει» ένα απίστευτο σερί στο Κύπελλο Ελλάδας, αφού παραμένει αήττητος για 13 αγώνες στον θεσμό, με 12 νίκες και μια ισοπαλία απολογισμό.

#Η τελευταία του ήττα ήταν στις 12 Απριλίου 2017 από τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα με 2-0, σκορ το οποίο ανέτρεψε στον δεύτερο ημιτελικό της Τούμπα, όπου επικράτησε με 4-0.

#Ο ΠΑΟΚ έχει εννιά αναμετρήσεις εκτός έδρας με τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα και μετρά τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Διαβάστε ακόμη...