Προσοχή στους προβοκάτορες!!!

Προβοκάτσια χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε προκλητική δόλια ενέργεια που διεγείρει ή αποσκοπεί είτε σε πράξεις βίας και εκδίκησης, είτε σε δημιουργία γενικότερης σύγχυσης σε πρόσωπα, ή ομάδες ατόμων, ή και σε συγκεκριμένος κοινωνικό σύνολο.
Προσοχή στους προβοκάτορες!!!

Όλα αυτά δεν τα αναφέρουμε έτσι τυχαία, ούτε για να κάνουμε τους ιδεολόγους. Όλα αυτά τα αναφέρουμε γιατί στο αυριανό ματς, εναντίον του Εργοτέλη στην Κρήτη, πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να ελέγχουμε τον διπλανό μας.

Ο ΠΑΟΚ είναι ασταμάτητος στο Πρωτάθλημα και η επιθυμία όλου του οργανισμού που λέγεται ΠΑΟΚ, είναι μία. Πρωτάθλημα και κύπελλο στον Πύργο το λευκό. Το δεύτερο ήρθε για δυο χρονιές συνεχόμενες στην πόλη που έπρεπε να έχει έρθει πολύ περισσότερες φορές (σχεδόν όλοι οι τελικοί πραγματοποιούνται στην Αθήνα), ενώ το πρώτο έχει χρόνια να έρθει μιας και κάτι Κομίνηδες και Σπανάθες μας τα κόψανε τα τελευταία χρόνια. Ο ΠΑΟΚ όμως φέτος δεν κόβεται ούτε με σφαίρες, μιας και όταν ενεργοποίησαν τα όπλα εντός συνόρων, μην ξεχνάτε τα ματς με ΟΦΗ(καθαρό πέναλτυ στο Ζαμπά), με Πανιώνιο (καθαρό γκολ Άκπομ δίνεται οφσάιντ) και Ατρόμητο (καθαρό πέναλτυ στον Καντουρι), ο δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να πάρει τις νίκες και μια ισοπαλία.

Άρα, τρόπος εντός γηπέδου δεν υπάρχει. Για το λόγο αυτό δεν ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν για να τον σταματήσουν, προκειμένου να χαθεί το φετινό πρωτάθλημα. Όλοι πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν πρέπει να αντιδράσουμε με λάθος τρόπο, σε οτιδήποτε συμβεί εντός και εκτός γηπέδου. Μην πιαστούμε κορόιδα, αν υπάρξει πρόκληση. Ο ΠΑΟΚ κουβαλάει ήδη -2 βαθμούς από πέρυσι, δε χρειάζεται να ζημιωθεί κι άλλο, την ώρα που καλπάζει με διαφορά από χάρτινη και γάβρο.

Όλοι εσείς που θα πάτε στο γήπεδο αύριο, πρέπει να είστε ασπίδα προς το συμφέρον της ομάδας και ούτε να δώσετε δικαίωμα, ακόμα και αν προκληθείτε. Τα έχουμε δει πολλές φορές να μη φταίει ο ΠΑΟΚ, αλλά να τιμωρείται ο δικέφαλος, ως το εύκολο θύμα τόσα χρόνια, πληρώνοντας τα καμώματα παραγόντων άλλων ομάδων που παίζανε χρόνια με τη νοημοσύνη όλου του φίλαθλου κοινού στην Ελλάδα

Ας μη τους κάνουμε την χάρη αυτή τη φορά! Μόνο τη φωνή μας δίνουμε για την ομάδα μας!!

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!

Διαβάστε ακόμη...