"Θέλουμε να σηκώσουμε το Κύπελλο..."

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού τελικού με την ΑΕΚ.
"Θέλουμε να σηκώσουμε το Κύπελλο..."

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά σχολιάζοντας τις δηλώσεις Βιεϊρίνια είπε: "Ήταν από τις καλύτερες δηλώσεις που έχω ακούσε σε συνέντευξη τύπου!" 

Για τον τελικό ανέφερε: "Είναι ένα παιχνίδι, ένας τελικός και δεν έχει να κάνει με τα προηγούμενα ματς και ότι συνέβη κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αγωνίζονται οι δυο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας της φετινής σεζόν που όμως παίζουν και διαφορετικό ποδόσφαιρο. Εμάς μας αρέσει να έχουμε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας. Η ΑΕΚ αρέσκεται στο να παίζει με δεύτερες μπαλιές. Σε γενικές γραμμές, αυτά είναι δυο διαφορετικά είδη παιχνιδιού. Έχουμε να δώσουμε έναν τελικό που δεν έχει καμιά σχέση με ότι συνέβη ως τώρα. Ένας τελικός που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στο καθαρό μυαλό".

Για το αν η ομάδα του θα παρουσιαστεί ανεπηρέαστη απ' όσα συνέβησαν στο Πρωτάθλημα: "Η δουλειά των παικτών ήταν φανταστική. Το πνεύμα των παιδιών, η φιλοσοφία μας ήταν αυτή που μας βοήθησε. Μέχρι και το τελευταίο ματς στο Πρωτάθλημα καταφέραμε να είμαστε προσηλωμένοι. Εμείς μαζέψαμε τους περισσότερους βαθμούς αγωνιστικά και έχοντας και ένα ματς λιγότερο."

Για τον Ισπανό διαιτητή που ορίστηκε: "Δεν θα σχολιάσω αυτή την απόφαση, δεν είναι δική μου δουλειά. Εμείς  προσέχουμε την κάθε λεπτομέρεια στο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που της αρέσει να παλεύει πολύ και να προκαλεί αρκετά. Πρέπει να κερδίσουμε την κάθε μονομαχία".

Για το αν θεωρεί δίκαιο που ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο ΟΑΚΑ: "Η ΕΠΟ ισχυρίζεται ότι είναι το μοναδικό γήπεδο που όλα μπορεί να είναι ρυθμισμένα. Προετοιμαζόμαστε να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο έστω και αν αυτό είναι η έδρα της ΑΕΚ. Είμαστε έτοιμοι".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχασε μόνο ένα ματς από το Νοέμβριο, δήλωσε: "Αισθάνομαι λυπημένος για το ότι χάσαμε στην Τρίπολη αλλά είμαι περήφανος για τους παίκτες και τη δουλειά που έχουν κάνει. Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη ματς και πρέπει να  τελειώσουμε καλά τη σεζόν. Αυτό το ματς σκεφτόμαστε μόνο και τίποτε άλλο".

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει να αποδείξει κάτι στον τελικό, δήλωσε: "Δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι, γιατί ό,τι είχαμε να αποδείξουμε το αποδείξαμε μέσα στη σεζόν. Θέλουμε να σηκώσουμε το Κύπελλο. Για τους οπαδούς μας, τα παιδιά μας και για τον πρόεδρο".

Για το αν θέλει να ζητήσει κάτι από τον κόσμο που θα είναι στο γήπεδο: "Δεν μπορεί να υπάρχει τέλεια ατμόσφαιρα, όταν περιμένεις τόσα χρόνια να απολαύσεις έναν τίτλο και στον κλέβουν! Αλλά από την άλλη, δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε αυτό στον τελικό και θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Είμαστε εδώ με την περηφάνια μας για ότι έχουμε καταφέρει και θέλουμε το Κύπελλο. Απέναντι μας έχουμε μια καλή ομάδα, άσχετα που  πήρε το Πρωτάθλημα και δεν πήρε όλους τους βαθμούς παίζοντας ποδόσφαιρο. Στον τελικό παίζουν οι δυο καλύτερες ομάδες".

Διαβάστε ακόμη...