"Όλη η ομάδα είναι έτοιμη" (vid)

Ο Στέλιος Μαλεζάς μίλησε για τον τελικό κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ...
"Όλη η ομάδα είναι έτοιμη" (vid)

 Αναλυτικά ο στόπερ του ΠΑΟΚ τόνισε:

Για το πώς θα πάει ο ΠΑΟΚ στον τελικό:«Εμείς θέλουμε να κοιτάμε μόνο το παιχνίδι που έρχεται, όχι τι έχει γίνει σε προηγούμενα παιχνίδια. Είναι ένα παιχνίδι, έτσι πρέπει να το δούμε, είναι ο τελικός, να δώσουμε το 100% για να πετύχουμε τον στόχο μας. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά συναισθήματα για ό,τι έγινε στο πρωτάθλημα, είναι όμως μία άλλη διοργάνωση, ένας τελικός και εμείς πρέπει να κοιτάμε πως θα πετύχουμε τώρα τον στόχο μας. Το αγωνιστικό τμήμα κατεβαίνει στην Αθήνα σε ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, το οποίο εμείς το κοιτάμε ξεχωριστά, ως διαφορετικό από όλα τα άλλα. Να είμαστε αυτοί που πρέπει για να πάρουμε το Κύπελλο» .

Για το αν τους δίνει κίνητρο η απουσία του Ιβάν Σαββίδη από το γήπεδο:«Το σημαντικότερο και για τον πρόεδρο είναι να πάρουμε το Κύπελλο, ανεξάρτητα αν βρίσκεται ή όχι στο γήπεδο. Ελπίζω να το χαρεί εφόσον η ομάδα μου κατακτήσει το τρόπαιο» .

Για την κακή παράδοση της ομάδας στο ΟΑΚΑ: «Όντως η ΑΕΚ παίζει μέσα στην έδρα της, αυτό είναι ένα αβαντάζ.Για εμάς είναι ένα έξτρα κίνητρο να πάρουμε το Κύπελλο στην έδρα του αντιπάλου. Δεν κοιτάμε τις παραδόσεις, οι παραδόσεις είναι για να σπάνε» .

Για την πιθανότητα back to back κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας: «Αυτό που κοιτάμε εμείς είναι να φέρουμε ακόμα ένα τρόπαιο στη Θεσσαλονίκη. Το ότι θα είναι διαδοχικό ή αν έχει ξαναγίνει αυτό δε μας απασχολεί. Εμείς κοιτάμε το παιχνίδι και το πώς θα κατακτήσουμε τον τίτλο» .

Για το τι διαφορετικό θα πρέπει να κάνει ο Δικέφαλος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια κόντρα στην ΑΕΚ την φετινή σεζόν:«Το πώς θα βρεθεί η κάθε ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, αν είναι στη μέρα της ή όχι, αυτό θα κρίνει πολλά. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε στο παιχνίδι. Να δούμε πως θα βελτιώσουμε τις αδυναμίες που είχαμε στα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ, για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τον στόχο μας» .

Για το στοιχείο που θα κρίνει τον τελικό: «Σε αυτά τα παιχνίδια το πιο σημαντικό είναι η νοητική προετοιμασία πριν το παιχνίδι. Οι συμπαίκτες μου ξέρουν και μπορούν να αντιμετωπίσουν ό,τι θα προκύψει πριν και κατά τη διάρκεια ενός τόσο σημαντικού παιχνιδιού» .

Διαβάστε ακόμη...