"Θέλω να το πάρει ο ΠΑΟΚ"

Ο Ευθύμης Κουλούρης,  μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο...
"Θέλω να το πάρει ο ΠΑΟΚ"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη δική του παρουσία στο ματς: "Είχα ένα σουτ στο δοκάρι, αλλά ήρθε και το γκολ. Κάποιες φορές ο επιθετικός σκοράρει, άλλες φορές χάνει ευκαιρίες. Είμαι χαρούμενος και για το γκολ και για την πρόκριση της ομάδας. Όλη η ομάδα είναι καλά και εγώ είμαι καλά και θέλω συνεχώς να βελτιώνομαι και να δείχνω πράγματα όταν αγωνίζομαι στα παιχνίδια, αλλά και να αλλάζω πράγματα. Είμαι ευχαριστημένος, αλλά αυτό που έχει σημασία για μας, είναι η επόμενη ημέρα."

Όσο για την παρουσία του ΠΑΟΚ, σχολίασε: "Είμαστε μια ομάδα με καλούς παίκτες και βασικούς και αναπληρωματικούς, οι οποίοι θα μπορούσαν να παίζουν στην 11άδα. Φέτος  κάναμε μία πολύ καλή πορεία με το καλό σύνολο που διαθέτουμε και η νίκη που πήραμε επί του Πανιωνίου, είναι σημαντική και για ψυχολογικούς λόγους."

Για τη συνέχεια: "Πήραμε την πρόκριση για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό. Κοιτάμε το επόμενο ματς του πρωταθλήματος και στη συνέχεια τον τελικό".

Για τον τελικό: "Θέλω να το πάρει ο ΠΑΟΚ, είναι στο χέρι μας, μας ενδιαφέρει να είμαστε εμείς καλά και να το κατακτήσουμε, γιατί με όλα αυτά που έγιναν δεν μπορέσαμε να μείνουμε πρώτοι στο πρωτάθλημα."

Συμπερασματικά κάνοντας τον ως τώρα απολογισμό, δήλωσε: "Κάναμε μία πάρα πολύ καλή πορεία φέτος, χωρίς ήττες ΜΕΣΑ στο γήπεδο. Τα όσα έγιναν, μας έκαναν ακόμη καλύτερους και θέλουμε να κλείσουμε μόνο με νίκες".

Διαβάστε ακόμη...