Άλμα πρόκρισης για την αρμάδα του Λουτσέσκου

Για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο με 1-3, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια που θα δώσουν οι δύο ομάδες σε αυτή τη φάση του θεσμού...
Άλμα πρόκρισης για την αρμάδα του Λουτσέσκου

O Λουτσέσκου παράταξε στο αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Βιεϊρίνια - Μαλεζά - Βαρέλα- Αζεβέδο, αμυντικά χαφ οι Μαουρίσιο - Κάνιας, μεσοεπιθετικά οι Μακ - Πέλκας - Λημνιός και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς από το πρώτο σφύριγμα του Σκουλά και άρχισε να βγάζει φάσεις έχοντας την κατοχή της μπάλας σε πολύ μεγάλα ποσοστά. Έτσι στο 3ο λεπτό, μετά από σέντρα του Λημνιού,  κεφαλιά ο Πρίγιοβιτς από καλή θέση, μπλόκαρε ο Κότνικ, ενώ στο 15ο λεπτό, χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Πρίγιοβιτς από κοντά να μην μπορεί να νικήσει και πάλι τον Κότνικ.

Το σκορ άνοιξε 24ο λεπτό, όταν ο Πρίγιοβιτς από τα αριστερά γύρισε την μπάλα, ο Λημνιός πήρε την κεφαλιά και ο Μαουρίσιο στην κενή εστία σκόραρε. Δέκα λεπτά αργότερα ο Πρίγιοβιτς με ασύλληπτη κεφαλιά, μετά από εκπληκτική σέντρα του Αζεβέδο εγραψε το 0-2!!!

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ έχοντας αποκτήσει σκορ πρόκρισης, έδειχνε να αρκείται σε διαχείριση, οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και στο 60ό λεπτό, χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους! Αρχικά ο Σπιριντόνοβιτς νικήθηκε από τον Πασχαλάκη και στη συνέχεια ο Παπαγεωργίου σούταρε άουτ...

Στο 73ο λεπτό,  ο Μπίσεσβαρ με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, σημείωσε το 0-3 και έξι λεπτά αργότερα χάθηκε τεράστια διπλή ευκαιρία από τους Μακ - Μπίσεσβαρ. Στο 85ο λεπτό, ο Πανιώνιος μείωσε σε 1-3 με τον Κόρμπος, σε μια φάση στην οποία υπήρξε μεγάλη  ολιγωρία της άμυνας. Τέλος στο 88ο λεπτό, ο Πασχαλάκης σωτήρια απομάκρυνε το σουτ του Μασούρα...

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος: Κότνικ, Μπανανά, Γκιοατά (46' Σταυρόπουλος), Βλάχος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ουάσινγκτον (69' Μπραχίμι), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Σαββίδης, Γεσίλ (46' Παπαγεωργίου). 

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μαλεζάς, Αζεβέδο, Μαουρίσιο (), Κάνιας, Λημνιός, Πέλκας (65' Μπίσεσβαρ), Μακ, Πρίγιοβιτς (69' Κουλούρης).

.........................................................Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης Τέλος88ο λεπτό: Ο Πασχαλάκης σωτήρια απομακρύνει το σουτ του Μασούρα, νωρίτερα ο Σκουλάς δε βλέπει τράβηγμα του Σαββίδη στον Μπίσεσβαρ85ο λεπτό: 1-3 ο Πανιώνιος με τον Κόρμπος, ολιγωρία της άμυνας79ο λεπτό: Τεράστια χαμένη διπλή ευκαιρία με Μακ - Μπίσεσβαρ75ο λεπτό: Σάκχοφ στη θέση του Μαουρίσιο73ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Μπίσεσβαρ με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή69ο λεπτό: Μπραχίμι στη θέση του Ουάσιγκντον και Κουλούρης αντί Πρίγιοβιτς67ο λεπτό: Σουτ του Κάνιας μπλόκαρε ο Κότνικ65ο λεπτό: Μπίσεσβαρ στη θέση του Πέλκα60ό λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους! Αρχικά ο Σπιριντόνοβιτς νικήθηκε από τον Πασχαλάκη και στη συνέχεια ο Παπαγεωργίου σούταρε άουτ 56ο λεπτό: Κίτρινη στον Σταυρόπουλο52ο λεπτό: Κίτρινη στον Μασούρα για διαμαρτυρία46ο λεπτό: Σταυρόπουλος αντί Γκιοατά και Παπαγεωργίου στη θέση του Γεσίλ, χωρίς αλλαγές ο ΠΑΟΚΞεκίνησε η επανάληψηΗμίχρονο44ο λεπτό: Κίτρινη στον Λημνιό43 λεπτό: Και πάλι με αμφισβητούμενο φάουλ στην περιοχή μας ο Πανιώνιος, στη συνέχεια κεφαλιά του Κόρμπος στο δοκάρι μας37ο λεπτό: Φάουλ σε καλή θέση για τον ΠΑΟΚ,κίτρινη στον Βλάχο34ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Πρίγιοβιτς με ασύλληπτη κεφαλιά, μετά από εκπληκτική σέντρα του Αζεβέδο!!!

31ο λεπτό: Σέντρα σουτ του Λημνιού μπλόκαρε ο Κότνικ

24ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ Ο Πρίγιοβιτς από τα αριστερά γύρισε την μπάλα, ο Λημνιός πήρε την κεφαλιά και ο Μαουρίσιο στην κενή εστία σκόραρε

15ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Πρίγιοβιτς από κοντά να μην μπορεί να νικήσει τον Κότνικ

13ο λεπτό: Ευκαιρία γα τους γηπεδούχους με τον Γεσίλ από κοντά να σουτάρει πάνω στον Βαρέλα

12ο λεπτό: Σουτ του Μακ, μπλόκαρε ο Κότνικ

3ο λεπτό: Σέντρα ο Λημνιός κεφαλιά ο Πρίγιοβιτς από καλή θέση, μπλόκαρε ο Κότνικ

Το παιχνίδι ξεκίνησε στη Νέα Σμύρνη με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος: Κότνικ, Μπανανά, Γκιοατά (46' Σταυρόπουλος), Βλάχος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ουάσινγκτον (69' Μπραχίμι), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Σαββίδης, Γεσίλ (46' Παπαγεωργίου). 

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μαλεζάς, Αζεβέδο, Μαουρίσιο (), Κάνιας, Λημνιός, Πέλκας (65' Μπίσεσβαρ), Μακ, Πρίγιοβιτς (69' Κουλούρης). 

Το pregame της αναμέτρησης...

17:55 Έφτασε στο γήπεδο η αποστολή του ΠΑΟΚ και οι παίκτες έκαναν την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα 

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ

 

Σε εξελιξη η προθέρμανση των τερματοφυλάκων και των δύο ομάδων

18:48 Για το καθιερωμένο ζέσταμα βγήκαν οι παίκτες του Πανιωνίου, ακολούθησε και ο ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...