"Κάναμε ένα σημαντικό βήμα"

O Αντελίνο Βιερίνια μίλησε για την επικράτηση επί του Ατρομήτου που φέρνει τον ΠΑΟΚ ένα βήμα από τα ημιτελικά του κυπέλλου...
"Κάναμε ένα σημαντικό βήμα"

 Αναλυτικά τόνισε:

 Για τα  γενέθλια τoυ: «Η γυναίκα μου μου έστειλε τούρτα και γιορτάσαμε μαζί με την ομάδα. Μου ευχήθηκαν νίκες, αυτό είναι το σημαντικό».

Για αν το 2-0 είναι σκορ πρόκρισης: «Στόχος μας είναι και το κύπελλο, εκτός από το πρωτάθλημα. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα. Είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά τίποτα δεν τελείωσε. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι. Όμως το ξεχνάμε σκεφτόμαστε πλέον τον Παναιτωλικό, εκεί είναι το μυαλό μας .Ήταν δύσκολο παιχνίδι, έτσι θα είναι και στην Αθήνα, δεν τελείωσε όμως κάτι, πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να πάρουμε την πρόκριση».

Για την ωριμότητα που διακατέχει το παιχνίδι του πλέον: «Όσο περνάνε τα χρόνια η τρέλα είναι λιγότερη. Σκέφτομαι πιο πολύ ομαδικά. Αν μπορώ να κάνω αυτό που μου αρέσει θα το κάνω. Είμαι πλέον πολύ πιο ώριμος στο παιχνίδι μου, σκέφτομαι διαφορετικά συγκριτικά με την πρώτη μου θητεία στον ΠΑΟΚ. Όμως έχω την ίδια τρέλα για τον ΠΑΟΚ όπως και τότε».

Για την έλευση του Αζεβέδο: «Ο ανταγωνισμός είναι καλός. Βοηθάει την ομάδα και τον προπονητή. Ό,τι έρθει θα είναι για καλό. Δε θέλω να παίξω τερματοφύλακας γιατί είμαι λίγο κοντός)».

Διαβάστε ακόμη...