Πάνοπλος για να τσεκάρει εισιτήριο!

Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό ματς με την ΑΕΚ, πραγματοποίησε στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ και πλέον πανέτοιμος περιμένει την αυριανή αναμέτρηση για να τσεκάρει το εισιτήριο του τελικού... 
Πάνοπλος για να τσεκάρει εισιτήριο!

Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό ματς με την ΑΕΚ, πραγματοποίησε στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ και πλέον πανέτοιμος περιμένει την αυριανή αναμέτρηση για να τσεκάρει το εισιτήριο του τελικού (για πρώτη φορά μετά το 2003)...

Άπαντες στον ΠΑΟΚ έχουν συνειδητοποιήσει τη σπουδαιότητητα αλλά και τη δυσκολία της αυριανής αναμέτρησης και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα ώστε η "μάχη της Τούμπας" να έχει νικητή τον "Δικέφαλο του Βορρά".

Το παρόν στη σημερινή προπόνηση, όπως αναμενόταν άλλωστε έδωσαν όλοι οι παίκτες. Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει καμία απουσία ο τεχνικός του "Δικεφάλου" -όπως έδειξε σήμερα- απέναντι στον ρόμβο της ΑΕΚ θα επιλέξει το 4-2-3-1, ξεκινώντας με Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά,   Γκαρσία και Βιτόλο κόφτες, ο Ίβιτς σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους, έχοντας στις πτέρυγες δεξιά τον Σαλπιγγίδη και αριστερά τον Βιεϊρίνια, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μουσλίμοβιτς.

Έξω από την Τούμπα βρέθηκαν φίλοι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι εμψύχωσαν τους παίκτες μας  να κερδίσουν τη αυριανή αναμέτρηση ώστε με το σφύριγμα της λήξης από τον Μάνταλο να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση της   ομάδας στον τελικό της 30ης Απριλίου.

Διαβάστε ακόμη...