"Βοήθησαν οι αλλαγές"

Ο Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά το ματς στην Καλαμαριά, στάθηκε στην παρουσία των παιχτών που πέρασαν σαν αλλαγή στην επανάληψη και βοήθησαν στο να πάρει ο ΠΑΟΚ τη νίκη.
"Βοήθησαν οι αλλαγές"

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

"Ήταν ένα κακό παιχνίδι για μας, δεν παίξαμε όπως έπρεπε δεν μπήκαμε στο παιχνίδι όπως έπρεπε να μπούμε. Μας έλειψε η επιθετικότητα, ξέραμε ότι απέναντι στην Καλαμαριά θα είναι ένα τοπικό ντέρμπυ, που θα υπάρχει και κίνητρο. Αν δεν αντιμετωπίσεις σωστά αυτά τα παιχνίδια τότε θα ξεκινήσεις να έχεις προβλήματα, αυτό συνέβει σε εμάς και αρχίσαμε να έχουμε πολύ μεγάλες αποστάσεις και αντί να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού προσπαθούσαμε συνεχώς να κάνουμε τελικές πάσες με αποτέλεσμα να έρχονται πολύ εύκολα οι μπάλες πίσω σε εμάς.

Και στο δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε καλά για 15 λεπτά δώσαμε τον έλεγχο στην Καλαμαριά. Οι παίχτες που πέρασαν ως αλλαγή μπήκαν με κίνητρο και έδωσαν αυτήν την επιθετικότητα που θέλαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το μοναδικό καλό που κρατάμε από σήμερα είναι η νίκη, μία νίκη που μας δίνει την πρόκριση, έχοντας 6 πόντους και με αυτό τον τρόπο μπορούμε να διαχειριστούμε το τελευταίο παιχνίδι."

Όσο για την ομάδα του Απόλλωνα είπε:
"Έπειτα θα ήθελα να συγχαρώ την αντίπαλη ομάδα γιατί έπαιξαν ένα ωραίο ποδόσφαιρο, ξεκινώντας την ανάπτυξη τους από πίσω. Μου άρεσε πολύ αυτό που είδα από την άλλη ομάδα και κατά την γνώμη μου και μία ισοπαλία θα ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα."

Διαβάστε ακόμη...