Μιχαηλίδης: «Θα κριθεί στην Τούμπα»

Ο βοηθός του Μάκη Χάβου απένειμε τα εύσημα στους παίκτες για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν παρά τις αντιξοότητες του παιχνιδιού, ενώ τόνισε πως η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς της Τούμπας.
Μιχαηλίδης: «Θα κριθεί στην Τούμπα»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπάμπης Μιχαηλίδης:

"Αισθάνομαι άβολα, όχι γιατί βρίσκομαι ανάμεσα σας, αλλά γιατί πρέπει να αντικαταστήσω τον κ. Χάβο στον πάγκο της ομάδας μας. Είχε κάνει το λάθος να είναι τίμιος και ηθικός.  Δεν παίζει μεγάλο ρόλο πόσα λες, αλλά τι λες. Για το αγωνιστικό κομμάτι θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά μας, γιατί αν και μείναμε με εννιά παίκτες εκείνοι πάλεψαν. Η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό".

Για την αποβολή του Ίβιτς, ανέφερε: "Ο ποδοσφαιριστής μου έδειξε την ποδοκνημική, ήταν σκισμένη από πάνω ως κάτω μετά από ένα φάουλ που του έγινε  και ο διαιτητής του έδειξε δεύτερη κίτρινη. Ήμουν μακριά από τη φάση. Δεν θα κρίνω εγώ τους διαιτητές, θα τους κρίνει ο κόσμος. Άλλωστε, οι αποβολές στον ΠΑΟΚ έχουν γίνει της μόδας. Δεν μας εκπλήσσουν".

Για τη ρεβάνς της Τούμπας, υποστήριξε: "Δεν μου αρέσει να μιλώ με πιθανότητες. Δεν έχει κριθεί απολύτως τίποτα. Και οι δύο ομάδες είναι καλές. Εμείς έχουμε ένα μικρό αβαντάζ λόγω έδρας, αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα".

Για την εμφάνιση του ημιχρόνου, δήλωσε: "Το σημερινό παιχνίδι ήταν το 40ο παιχνίδι μας. Μεγάλος αριθμός, ειδικά για κάποια παιδιά που παίζουν συνέχεια. Ήταν ορατά τα προβλήματα, αλλά εκείνοι που τέλειωσαν το παιχνίδι έκαναν το καλύτερο δυνατό για να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα".

Διαβάστε ακόμη...