Mακεδόνες: "Ματώστε για να πάμε τελικό "

Ανακοίνωση για το κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΚ, εξέδωσε το Club ΠΑΟΚ "Μακεδόνες" και τονίζει τη σπουδαιότητα της κατάκτησης ενός τίτλου μέσα στην Αθήνα...
Mακεδόνες: "Ματώστε για να πάμε τελικό "

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σαν Club ΠΑΟΚ "Μακεδόνες" από την αρχή της χρονιάς έχουμε εκφράσει διαφωνίες, ενστάσεις και προβληματισμούς σχετικά με τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ. Σκοπός μας ήταν να προλάβουμε καταστάσεις και όχι η προσωπική μας δικαίωση. Για μας δικαίωση είναι το καλό της ομάδας.

Μιλώντας για το σήμερα και αναλαμβάνοντας την ευθύνη της ιδιαιτερότητας της εποχής, το μόνο που πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι ... κριτική.

Για εμάς οι ποδοσφαιριστές ούτε ήταν ήρωες την Τρίτη στη Μόσχα, ούτε όμως θα συμβάλλουμε στο κλίμα καταστροφολογίας που δημιουργήθηκε μετά το χτεσινό αποτέλεσμα στην Τούμπα.

Ήρθε η ώρα των πράξεων... Τέρμα τα ευχολόγια και οι δηλώσεις. Ας αναλογιστεί ο καθένας την ιστορική ευθύνη που έχει ώστε ο ΠΑΟΚ να είναι παρών στον τελικό της 30ης Απριλίου και τη σπουδαιότητα της κατάκτησης ενός τίτλου μέσα στην Αθήνα.

Εμείς κρατάμε ως οδηγό τις εκτός έδρας εμφανίσεις στην Ευρώπη. Αυτό μας γεμίζει πίστη, αρκεί και η ομάδα να το αποδείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο... Ματώστε και δώστε ραντεβού στο ίδιο γήπεδο την 30η Απριλίου με την παρουσία 40.000 οπαδών μας...

Όλοι σύσσωμοι για την επίτευξη του στόχου... Αν και η φυσική μας θέση είναι σε κάθε αντίπαλο πέταλο, αναγκαζόματε λόγω των ειδικών συνθηκών και συμφωνιών να δώσουμε παρών στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" στις 14:00, κατά την αναχώρηση της ομάδας στην Αθήνα.

Π.Α.Ο.Κ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ..."

Διαβάστε ακόμη...