Ολοταχώς για το ντάμπλ!

Την ανωτερότητά του εντός συνόρων στο γυναικείο ποδόσφαιρο επιβεβαίωσε ο ΠΑΟΚ, νικώντας στην Τριανδρία 2-0 τις Ελπίδες Καρδίτσας στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας..
Ολοταχώς για το ντάμπλ!

Έτσι, οι Νταμπλούχες Ελλάδας οδεύουν ολοταχώς για την κατάκτηση του τροπαίου, που θα σημάνει ταυτόχρονα και την κατάκτηση ενός ακόμη νταμπλ, αφού έχουν ήδη πάρει το πρωτάθλημα για το 2017.

Μετά από ένα μέτριο 20λεπτο, στο 21’ η Ντιμιτρίγεβιτς στην προσπάθειά της να πλασάρει ψηλοκρεμαστά την αντίπαλη τερματοφύλακα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της καρδιτσιώτικης εστίας. Στο 24’, η Μπράμε με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-0. Στο 29’ και στο 35’ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να σημαδέψουν δύο φορές τα ασπρόμαυρα δοκάρια, ενώ στο 40’, ο Δικέφαλος έχασε διπλή ευκαιρία, όταν η Ντιμιτρίγεβιτς σε τετ α τετ νικήθηκε από την γκολκίπερ των Ελπίδων και στην επαναφορά η Μάρκου με κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, η Ντιμιτρίγεβιτς σε νέο τετ α τετ δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 59’, από εξαιρετική κάθετη πάσα της Γεωργίου, η Παντελιάδου με σουτ διαμόρφωσε το 2-0, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί το υπέρ του προβάδισμα ως τη λήξη της αναμέτρησης και να πανηγυρίζει την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει σε ουδέτερο γήπεδο τα Τρίκαλα.

Διαιτητής: Δημητριάδης (Χαλκιδικής).

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου, Αδαμάκη (80’ Σακελλάρη), Ζέρβα, Μάρκου, Γεωργίου, Κακαμπούκη, Μπράμε (71’ Βαρδαλή), Ντιμιτρίγεβιτς (89’ Τσαφταρίδου), Παντελιάδου.

Διαβάστε ακόμη...