Χάβος: «Για τον κόσμο και τον Πάμπλο»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ απένημε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του, αφιέρωσε την πρόκριση στον κόσμο που έλλειπε και στον Πάμπλο Κοντρέρας, ενώ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ ήταν και είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την αρχή της διοργάνωσης.
Χάβος: «Για τον κόσμο και τον Πάμπλο»

 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάκης Χάβος μετά την πρόκριση:

"Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους παίκτες. Την χρωστούσαμε στον κόσμο μας που έλλειπε λόγω τιμωρίας αλλά και στην οικογένεια του Πάμπλο Κοντρέρας που θρηνεί".

Για την πρόκριση: "Σημαντική πρόκριση. Είμαστε μέσα και στους τρεις στόχους που βάλαμε."

Για το που κρίθηκε η πρόκριση, είπε: "Κάναμε σωστή διαχείριση και στα δύο παιχνίδια και επιβραβευτηκαμε με την πρόκριση στους "4" του κυπέλλου. Μας δημιούργησε κάτι η απώλεια του Κοντρέρας και όλοι οι παίκτες από το πρώτο λεπτό ήθελαν να κάνουν κάτι για αυτό".

Για το πως "εξαφάνισε" τον ολυμπιακο μέσα στο γήπεδο, επεσήμανε: "Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία. Από εκεί ξεκινούν όλα. Είναι θετικό το γεγονός ότι κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας".

Για το τι μεσολάβησε και η κακή εικόνα του Χαριλάου άλλαξε και η ομάδα είχε καλή απόδοση, τόνισε: "Όσοι ήσασταν κοντά στην αποστολή την Κυριακή στο Χαριλάου, ξέρετε καλά πως με την είδηση του χαμού του πατέρα του Πάμπλο μας κόπηκαν τα πόδια. Η κακή μας απόδοση την Κυριακή κυρίως οφείλεται στην κακή ψυχολογική κατάσταση".

Για το αν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό του φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου μετά και την πρόκριση επί του έφηβου, τόνισε: "Φαβορί για το κύπελλο ήμασταν από την αρχή της διοργάνωσης".

Για τα όσα έγιναν με την αστυνομία όλες αυτές τις μέρες, σχολίασε: "Μόνο το να παίζεις χωρίς κόσμο είναι άσχημο. Το να βλέπεις τόση αστυνομία και αυτό είναι πολύ κακό. Μιλάμε για ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να σχολιάσω αυτά που είδα".

Για τη γενικότερη εικόνα του ΠΑΟΚ, τόνισε: "Δουλεύουμε σωστά. Το είχα πει ότι η ομάδα θα γίνεται καλύτερη όσο περνά ο καιρός. Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά στη συνέχεια".

Για το πότε θα χαμογελάσει, σχολίασε: "Όταν θα πάνε όλα καλά θα χαμογελάσω. Και είμαι σίγουρος ότι θα πάνε."

Για τον ερχόμενο αγώνα με τον παναθηναϊκό, είπε: "Ο ΠΑΟΚ είναι γεννημένος για μεγάλα παιχνίδια. Με τη βοήθεια του κόσμου μας θα πάνε όλα καλά".

Διαβάστε ακόμη...