Περιμένοντας την ... έναρξη (ενημερώνεται)

Σε θέσεις μάχης βρίσκονται από τις 2:00 μ.μ.  εκατοντάδες αστυνομικοί  γύρω από την Τούμπα, προκειμένου να προφυλάξουν την ομάδα του ελληνικού δημοσίου. Ήδη πέσανε τα πρώτα χημικά!
Περιμένοντας την ... έναρξη (ενημερώνεται)

Κυριολεκτικά σε θέσεις μάχης βρίσκονται από τις 2:00 μ.μ.  εκατοντάδες αστυνομικοί  γύρω από την Τούμπα προκειμένου να προφυλάξουν την ομάδα του ελληνικού δημοσίου.

Πολλές κλούβες των ΜΑΤ λειτουργώντας σαν ασπίδα, έχουν ζώσει τον πέριξ του γηπέδου χώρου και δεν αφήνουν σε κανέναν να περάσει αν δεν έχει επίσημη διαπίστευση. Τα μέτρα είναι δρακόντεια και πρωτόγνωρα για τα ελληνικά δεδομένα.

Έχουν περάσει ήδη μέσα στο γήπεδο τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και οι διαιτητές της αναμέτρησης.

Εντύπωση προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίον έφτασε στο γήπεδο ο ιματισμός και οι φροντιστές  του γάβρου, αφού επιστρατεύτηκε φορτηγό γνωστής μεταφορικής εταιρείας!!! Όταν το γεγονός έγινε αντιληπτό από όσους ήταν κοντά, έπεσε άφθονο γέλιο, κομπλάροντας τους φροντιστές και τον  υπεύθυνο ασφαλείας του Ολυμπιακού (Τσιρώνης).

Έξω από το γήπεδο βρίσκεται και ο αθλητικός εισαγγελέας, ενώ από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η αποστολή του γάβρου.

Οι λίγοι φίλαθλοι του "Δικεφάλου" που έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο, έχουν αρχίσει και έρχονται στην Τούμπα .

Η εικόνα του γηπέδου είναι πραγματικά αγνώριστη και τίποτε δεν μαρτυρά πως σε λίγο θα αρχίσει ένα μεγάλο παιχνίδι, που παραδοσιακά έφερνε εδώ 35.000 κόσμο!

Άρχισαν να συγκεντρώνονται οπαδοί του ΠΑΟΚ στη διασταύρωση των οδών Παπάφη και Κλεάνθους, ενώ μπροστά τους ορθώνεται η πρώτη γραμμή άμυνας της ΕΛ.ΑΣ

16.25 Έφτασε στην Τούμπα η αποστολή του γάβρου κάτω από την ασπίδα ασφαλείας που του παρέχει η Ελ.ΑΣ. Μαζί με την αποστολή και ο μαρινάκης. Αποδοκιμασίες προς τους παίκτες από λίγους συγκεντρωμένους φίλους της ομάδας μας. Σημειώνουμε την παρουσία της ομάδας "Δ" που ουσιαστικά ανέλαβε εξ ολοκλήρου την προστασία του θρήνου.

Πέντε λεπτά αργότερα κατέφθασε και η αποστολή του "Δικεφάλου" ...

16:45. Άρχισαν τα όργανα στη διασταύρωση Παπάφη και Κλεάνθους με την ΕΛ.ΑΣ να ρίχνει χημικά εναντίον των οπαδών του ΠΑΟΚ...

17:00. Κόσμος συγκεντρώνεται στη Λαμπράκη κάτω από την Αγία Βαρβάρα. Η προσέγγιση μέχρι τη γέφυρα του κολυμβητηρίου είναι εύκολη, από εκεί και μετά όμως υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία που εμποδίζει τους συγκεντρωμένους να πλησιιάσουν περισσότερο. Όπως μας ενημέρωσαν μέλη τους site, πάνω από 1.000 ΠΑΟΚτσήδες βρίσκονται εκεί και ο αριθμός τους συνεχώς αυξάνεται.

Διαβάστε ακόμη...