Fans’ Man of the Match ο Μπίσεσβαρ

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αναδείχθηκε, από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ, που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.
Fans’ Man of the Match ο Μπίσεσβαρ

Ήταν μία μέρα που θα μείνει αξέχαστη. Ο ΠΑΟΚ μετά από 14 χρόνια επέστρεψε στους τίτλους, επικρατώντας της ΑΕΚ στον μεγάλο τελικό του Πανθεσσαλικού. To γκολ του Πέδρο Ενρίκε στο 81′ έστειλε παίκτες, διοίκηση και λαό στον έβδομο ουρανό να πανηγυρίζουν την μεγάλη επιτυχία της ομάδας.

Εκ των κορυφαίων του τελικού, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ . Ο Ολλανδός χρησιμοποιήθηκε από τον Βλάνταν Ίβιτς στα αριστερά της επίθεσης και ήταν απολαυστικός. Βοήθησε πολύ στο αμυντικό κομμάτι με ατέλειωτο πρέσινγκ και αρκετά κοψίματα, ενώ στο επιθετικό κομμάτι έκανε τα πάντα. Αν και έπαιξε στα άκρα πάτησε πολλές φορές περιοχή, αλλάζοντας συχνά θέση με τον Πρίγιοβιτς , σκόραρε το πρώτο γκολ του Δικεφάλου, ενώ είχε και μερικές ακόμα καλές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα γκολ.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match της μεγάλης αναμέτρησης, που διεξήχθη μέσω του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ο Μπίσεσβαρ σάρωσε στις προτιμήσεις του κοινού συγκεντρώνοντας το συντριπτικό 55,1% κατέκτησε τον ατομικό τίτλο. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο Τζάλμα Κάμπος , ο οποίος ήταν εξαιρετικός και ταλαιπώρησε σε πολλές περιπτώσεις την αντίπαλη άμυνα, δίνοντας την ασίστ στο πρώτο γκολ της ομάδας, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος της ομάδας, Πέδρο Ενρίκε , ο οποίος πέρασε σαν αλλαγή στον αγώνα και χάρισε τον τίτλο στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...