Το πανηγύρι και... η έκπληξη! (vids)

Δείτε στιγμιότυπα του PAOK TV, από την χθεσινή κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, με τους πανηγυρισμούς της ομάδας μέσα στα αποδυτήρια αλλά και την έκπληξη που επιφύλασσαν στον Βλάνταν Ίβιτς..
Το πανηγύρι και... η έκπληξη! (vids)

Η απονομή και τα πανηγύρια των Κυπελλούχων

Η τελετή απονομής του Κυπέλλου Ελλάδας στον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπως την κατέγραψε η κάμερα του PAOK TV, με πλούσιο αποκλειστικό υλικό.

Το PAOK TV σας παρουσιάζει σε ένα αποκλειστικό βίντεο την τελετή απονομής και τα πανηγύρια στο Πανθεσσαλικό.

Ο διάδρομος προς τιμήν των ηττημένων, τα μετάλλια, το Κύπελλο στον αέρα και το πάρτι ομάδας, διοίκησης και φιλάθλων στο γήπεδο.

Πάρτυ γενεθίων στα αποδυτήρια

Να κλείνεις τα 40 στα αποδυτήρια της ομάδας σου, αμέσως μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου. Σύμφωνα με τον ίδιο ήταν καλύτερα τα καλύτερα γενέθλια της ζωής του, τουλάχιστον από επαγγελματικής πλευράς. Οι παίκτες του φρόντισαν να τα γιορτάσει και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έπρεπε να παραβρεθεί στην αίθουσα Τύπου για την συνέντευξη μετά τον θρίαμβο της ομάδας του. Αυτό έδωσε χρόνο στους παίκτες να του ετοιμάσουν μία ιδιαίτερη έκπληξη.

Με το που μπήκε στα αποδυτήρια αποθεώθηκε, άκουσε το καθιερωμένο Happy Birthday, έσβησε τα κεράκια στην τούρτα, η οποία είχε πάνω τον ίδιο με την φανέλα του ΠΑΟΚ και αγκάλιασε έναν έναν τους ποδοσφαιριστές του, ευχαριστώντας τους τόσο για την έκπληξη, όσο και για την απόδοσή τους στο γήπεδο.

Η κάμερα του PAOK TV ήταν εκεί και ετοίμασε ένα αποκλειστικό βίντεο με τις μοναδικές στιγμές που έζησε ο Σέρβος τεχνικός.

Διαβάστε ακόμη...