Ζαγοράκης: "Στην Τούμπα κουμάντο κάνουμε εμείς"

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ συμμετείχε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου με τον έφηβο και εξέφρασε τον εκνευρισμό του στους αρμόδιους για τα πολεμικά μέτρα που θέλουν επιβάλλουν στην αυριανή αναμέτρηση.
Ζαγοράκης: "Στην Τούμπα κουμάντο κάνουμε εμείς"

«Κακώς έχετε πάρει όλα αυτά τα μέτρα. Γιατί μετατρέψατε το παιχνίδι σε πόλεμο και δίδεται η εντύπωση ότι εδώ είναι άλλη χώρα; Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμιά τέτοια διάθεση, δεν θα γίνει τίποτα αύριο», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Θ. Ζαγοράκη.

Ο κ. Ραχωβίτσας ζήτησε να μη λειτουργήσει η μπουτίκ αύριο με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ να του ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να ανεχτεί τέτοια μέτρα: «Στην Τούμπα κουμάντο κάνουμε εμείς», με τον υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. να συναινει για την μπουτίκ, διαμηνύοντας πως η αστυνομία δέχτηκε σύσταση από το αρμόδιο υπουργείο για να πάρει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας την αυριανή μερα.

Τέλος ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι η πολιτική ηγεσία της πόλης και οι πολιτικοί της Βορείου Ελλάδος θα είναι προσκεκλημένοι στην αυριανή αναμέτρηση.

Διαβάστε ακόμη...